Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 17:56, 05 cze 2017

Anda napisał(a)

Jak zostać gościem u siebie? Wynająć ogrodnika

No w sumie rozwiązanie proste a najprostsze rozwiązania są najtrudniejsze Muszę jakieś ogłoszenie wywiesić
Anda 17:59, 05 cze 2017

A ja tam wcale nie chce być gościem u siebie, wolę być tym ogrodnikiem Czasem jak mi się już nic nie chce, to siadam na tarasie i czytając książkę popatruję na róże.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 17:59, 05 cze 2017

JulkAd napisał(a)

Jakby co to na kawę zapraszam, ale drogi chyba byś musiała nadłożyć trochę

Juluś do Ciebie mam "blisko", tylko 120 km. Przyjadę specjalnie do Ciebie Umówimy się na dogodny termin, żeby nic nas nie goniło
AsiaK_Z 20:57, 05 cze 2017

Anda napisał(a)
A ja tam wcale nie chce być gościem u siebie, wolę być tym ogrodnikiem Czasem jak mi się już nic nie chce, to siadam na tarasie i czytając książkę popatruję na róże.

Być może dlatego tak troszkę do tematu podchodzę, bo mnóstwo pracy przed nami. Nie wiadomo od czego zacząć. Ale mamy mały pomysł, tyle że realizacją mus poczekać trzy lata
asiak 21:02, 05 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Dziękuję Asiu, ale pracy jeszcze mnooooooooostwo

U mnie już bliżej jak dalej
JulkAd 21:05, 05 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Juluś do Ciebie mam "blisko", tylko 120 km. Przyjadę specjalnie do Ciebie Umówimy się na dogodny termin, żeby nic nas nie goniło

No to się już cieszę
AsiaK_Z 21:48, 05 cze 2017

asiak napisał(a)

U mnie już bliżej jak dalej

A ja z kolei nie potrafię określić ile mi pracy zostało. Gdzie się nie obrócę tam full roboty ech
AsiaK_Z 21:52, 05 cze 2017

JulkAd napisał(a)

No to się już cieszę

Będzie czasu na gadanie że hej, a teraz nie dosyć że późno byśmy byli to jeszcze mój eM by tupał nogami. A tak na luzie, możemy nawet większą grupą wyjazdową przyjechać. Przeważnie jeździmy w trzy auta Zrobimy Ci Juluś taki nalot, że wszyscy Twoi sąsiedzi będą nas wspominać
Warmia 22:38, 05 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Ja jestem chętna na wszystko, później wszystko dam Marcie żeby "zrobiła" mi z nasionek gotowce Tylko nie wiem co Marta na to
Jak zostać gościem u siebie? Hmmmmmm

He,he, cwaniara
JulkAd 17:52, 06 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Będzie czasu na gadanie że hej, a teraz nie dosyć że późno byśmy byli to jeszcze mój eM by tupał nogami. A tak na luzie, możemy nawet większą grupą wyjazdową przyjechać. Przeważnie jeździmy w trzy auta Zrobimy Ci Juluś taki nalot, że wszyscy Twoi sąsiedzi będą nas wspominać

He, he