Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 14:29, 09 cze 2017

gierczusia napisał(a)
Haha też mi ostatnio ta różowa szałwia w oko wlazła..ale nie wzięłam...Bożesz..ja chyba chora jezdem nie noooo...to kwestia koloru za to mam niebieskiego marcusa zobaczymy co pokaże
Buziol Aśka

Ale gdzież tam chora, po prostu kupujesz to co zaplanujesz Ja taki raptus jestem, najpierw kupuje a potem myślę choć z tym myśleniem różnie Taki spontan
AsiaK_Z 14:31, 09 cze 2017

elka_ napisał(a)
Ale śliczna ta szałwia! Urzekający ten delikatny kolor ostróżki do tego różyczki w subtelnych kolorach - Asiu, pięknie

A mój Chopin z Rosarium padł

A co Frydziowi się stało że przestał współpracować? Coś go podjadło? Elu nie ma tego złego... jest miejsce na kolejną różę
Moja Solero z Rosarium powoli powolutku...
AsiaK_Z 14:34, 09 cze 2017

BasiaLT napisał(a)
Szałwia to terminator, skoro na moim wygwizdowie zimuje rewelacyjnie to u ciebie też będzie. W dodatku sieje się jak szarańcza. Z zakupionych dwa lata temu kilku sztuk już mam ją powsadzaną wszędzie i zaczynam rozdawać. Dlatego uważam że naprawdę warto w nią zainwestować.

Basiu, kupiłam z uwagi na delikatny kolor a później czytałam co ona za jedna no kurczę blade, ona niska kompaktowa no ale to cała ja
AsiaK_Z 14:43, 09 cze 2017

asiak napisał(a)
Asiuniu, ale piękne kwiatuchy już masz I różyczka Ci kwitnie U mnie jeszcze wszystkie w pąkach
Codziennie, jak przyjdę na działkę robię obchód po różach i wypatruję kwiatów

Różyczki śliczne, ale całe w plamach. No i teraz golasy bo listki poobrywałam. Niczym nie pryskam
Ja obchód też robię i znowu natknęłam się na "księcia" bleeeeee Prawie zawału dostałam

AsiaK_Z 16:46, 09 cze 2017

Czy jeszcze komuś NIE wysiała się werbena? u sąsiada też nie ma moich siewek Mus odwiedzić Koleżankę Lidkę z odpowiednim sprzętem do kopania
Warmia 18:11, 09 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Czy jeszcze komuś NIE wysiała się werbena? u sąsiada też nie ma moich siewek Mus odwiedzić Koleżankę Lidkę z odpowiednim sprzętem do kopania

Mi się nie zyskała, ale ja chyba nie dałam jej szansy Za szybko wszystko wypieliłam.
AsiaK_Z 18:16, 09 cze 2017

Marti to musimy TAM jechać. Może Lidzia będzie w pracy, a siewek ma sryliony srylionów to się nawet nie zorientuje jak kilkanaście zginie
elka_ 23:20, 09 cze 2017

to ukopcie też dla mnie

Fryderyk pięknie wypuścił po zimie, a ja go przycięłam i to go zabiło, zmarniał może nie miałam ciąć w pierwszym roku?
Zana 08:01, 10 cze 2017

Z różowej szałwi będzie Pani zadowolona, ja kupiłam przez przypadek w ubiegłym roku, miała być niebieska a zakwitła na różowo. Najpierw byłam zła, ale teraz jestem nią zachwycona. Mam chyba właśnie dokładnie tę odmianę.
AsiaK_Z 08:08, 10 cze 2017

elka_ napisał(a)
to ukopcie też dla mnie

Fryderyk pięknie wypuścił po zimie, a ja go przycięłam i to go zabiło, zmarniał może nie miałam ciąć w pierwszym roku?

Ale Fryderyk już w kompoście gra? Bo może by go zostawić na obserwacji Moja róża odbija, ale rośnie jakby się skradała