Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AnnaCh 22:24, 24 lip 2017

Asiu, rabata super się zapowiada
Za rok będzie busz
Makao_J 22:46, 24 lip 2017

Rośliny rosną bardzo szybko. Sama nie dowierzam że rok temu sadziłam takie maleństwa a teraz wiele roślin poszło błyskawicznie do przodu. Oczywiście są też i takie którym się nie spieszy ale tych jest mniej. Cierpliwości Asiu. Popatrzysz na te zdjęcia za rok i porównasz
AsiaK_Z 22:57, 24 lip 2017

Warmia napisał(a)
Hej, pani porządnicka Rabatka zapowiada się ciekawie. Taka poukładana i czyściutka, że aż mnie skręciło. Ja dzisiaj wróciłam do swojego chaosu i muszę się brać żwawo za ogarnięcie go.

Ale mi teraz "przyrąbałaś" No kurdeeee, nie umiem artystycznego nieładu zrobić, pod linijkę jakoś tak mi łatwiej jeszcze troszkę dojdzie na tę rabatę roślin: krwawnica, perowskia (bo mnie kusi nieeeesamowicie) i rozplenica "lidkowa" I zaś będziemy czekać na efekty
Chaos? U Ciebie? No soooooooooooorrrrrrrrrrryyyy jakoś nie zauważyłam, ewentualnie pomidydki mogły rozsadzić namiocik no chyba, że one już robią za keczup?
AsiaK_Z 22:59, 24 lip 2017

patrycja napisał(a)

Tylko się nie śmiej co teraz napiszę

Pomacaj je
Jeśli poczujesz zgrubienie to może coś z nich będzie

Oj "pomakać" mieczyk marzyłam o tym , ale powiem Tobie w sekrecie, że już "macanto" było, no i właśnie tylko te dwa mają zgrubienia
AsiaK_Z 23:06, 24 lip 2017

AnnaCh napisał(a)
Asiu, rabata super się zapowiada
Za rok będzie busz

Oj Aniu, mam taką nadzieję Dzięki
AsiaK_Z 23:07, 24 lip 2017

Makao_J napisał(a)
Rośliny rosną bardzo szybko. Sama nie dowierzam że rok temu sadziłam takie maleństwa a teraz wiele roślin poszło błyskawicznie do przodu. Oczywiście są też i takie którym się nie spieszy ale tych jest mniej. Cierpliwości Asiu. Popatrzysz na te zdjęcia za rok i porównasz

No u mnie z tą cierpliwością jakoś na bakier no ale co robić? tylko czekać Mam nadzieję, że wszystkie chabazie będą współpracować ze mną
Gardener27 23:12, 24 lip 2017

Asiu a kiedy Ty się w tę dziewoję na zdjęciu zmieniłaś ? Tylko na chwilę mnie nie było i co se wyprawia !!!
AsiaK_Z 23:17, 24 lip 2017

Gardener27 napisał(a)
Asiu a kiedy Ty się w tę dziewoję na zdjęciu zmieniłaś ? Tylko na chwilę mnie nie było i co se wyprawia !!!

Przypominam, że Twoja chwila trwała chyba z miesiąc, a może dwa? a Stara-Młoda już po Gardenii wróciła no bo co tu oglądać
A jest już termin przyszłorocznej Gardenii. Rezerwuj 24 lutego 2018
Warmia 23:18, 24 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Ale mi teraz "przyrąbałaś" No kurdeeee, nie umiem artystycznego nieładu zrobić, pod linijkę jakoś tak mi łatwiej jeszcze troszkę dojdzie na tę rabatę roślin: krwawnica, perowskia (bo mnie kusi nieeeesamowicie) i rozplenica "lidkowa" I zaś będziemy czekać na efekty
Chaos? U Ciebie? No soooooooooooorrrrrrrrrrryyyy jakoś nie zauważyłam, ewentualnie pomodydki mogły rozsadzić namiocik no chyba, że one już robią za keczup?

Pomidory powolutku zaczynają się czerwienić, ale ogórów jest zatrzęsienie. Jutro biorę się za sałatkę szwedzką, bo mi się zmarnują
A perowskie to jaką Ty chcesz? Tą niższą, czy wyższą? Ja mam wyższą. Przywiozłam z wakacji w zeszłym roku jedną gałązkę, a teraz wygląda tak

Jak chcesz taką to się z Tobą podzielę. Muszę tylko poczytać jak ją się dzieli.

Zdjęcie potem usunę.
AsiaK_Z 23:21, 24 lip 2017

Nie usuwaj, będę miała kawałek Twojego królestwa u siebie Wyższą bym "ściała"