Rośliny rosną bardzo szybko. Sama nie dowierzam że rok temu sadziłam takie maleństwa a teraz wiele roślin poszło błyskawicznie do przodu. Oczywiście są też i takie którym się nie spieszy ale tych jest mniej. Cierpliwości Asiu. Popatrzysz na te zdjęcia za rok i porównasz
Ale mi teraz "przyrąbałaś" No kurdeeee, nie umiem artystycznego nieładu zrobić, pod linijkę jakoś tak mi łatwiej jeszcze troszkę dojdzie na tę rabatę roślin: krwawnica, perowskia (bo mnie kusi nieeeesamowicie) i rozplenica "lidkowa" I zaś będziemy czekać na efekty
Chaos? U Ciebie? No soooooooooooorrrrrrrrrrryyyy jakoś nie zauważyłam, ewentualnie pomidydki mogły rozsadzić namiocik no chyba, że one już robią za keczup?
Przypominam, że Twoja chwila trwała chyba z miesiąc, a może dwa? a Stara-Młoda już po Gardenii wróciła no bo co tu oglądać
A jest już termin przyszłorocznej Gardenii. Rezerwuj 24 lutego 2018
Pomidory powolutku zaczynają się czerwienić, ale ogórów jest zatrzęsienie. Jutro biorę się za sałatkę szwedzką, bo mi się zmarnują
A perowskie to jaką Ty chcesz? Tą niższą, czy wyższą? Ja mam wyższą. Przywiozłam z wakacji w zeszłym roku jedną gałązkę, a teraz wygląda tak
Jak chcesz taką to się z Tobą podzielę. Muszę tylko poczytać jak ją się dzieli.