Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kasya 19:57, 08 wrz 2017

ale kusisz...ide sobie kawe zrobic
AsiaK_Z 19:57, 08 wrz 2017

Jeszcze kawałek jest zapraszam Marti
To wersja light: mascarpone i 36% śmietanka, no i beza
AsiaK_Z 19:58, 08 wrz 2017

Kasya napisał(a)
ale kusisz...ide sobie kawe zrobic

Kasiu, zrobię Ci
anabuko1 08:18, 09 wrz 2017

Asiu ,podziwiam twój piękny, wymuskany ogród.
Brawo, bo wiem ile pracy kosztował,aby można było go teraz takim oglądać
Jeżówki, róże,trawy, zawilce ,,, i cała p[iękna gama roślin
AsiaK_Z 08:36, 09 wrz 2017

anabuko1 napisał(a)
Asiu ,podziwiam twój piękny, wymuskany ogród.
Brawo, bo wiem ile pracy kosztował,aby można było go teraz takim oglądać
Jeżówki, róże,trawy, zawilce ,,, i cała p[iękna gama roślin

Anka, ło matko jakie pochwały pracy dużo za mną i jeszcze więcej przede mną ale powoli i do przodu
Zapraszam
Anda 14:31, 10 wrz 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Smacznego

Moja slodka przyjemnosc Pyszne jest to Twoje ciasto. Chyba Ci jeszcze nie pisalam, ze dzien po odwiedzinach u Marty zjadlam u rodzicow daklasa od Sowy i Twoj byl lepszy, pyszniejszy, taki "niebo w gebie"

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:36, 10 wrz 2017

Co do mieczykow to wlasnie domowilam sobie mieczyki bizantyjskie (nie mylic z abisynskimi ). Nie trzeba ich wykopywac na zime. Do ziemi cebulki musza isc dosc gleboko, wlasnie zeby sie potem nie przewracaly. Sa mniejsze od tych odmianowych. takie bardziej "wdzieczne"
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
yolka 14:40, 10 wrz 2017

Od tygodnia nie jem słodkiego, a tu taki tort, uciekam bo się złamię, ogród obejrzę innym razem
AsiaK_Z 14:44, 10 wrz 2017

Anda napisał(a)

Moja slodka przyjemnosc Pyszne jest to Twoje ciasto. Chyba Ci jeszcze nie pisalam, ze dzien po odwiedzinach u Marty zjadlam u rodzicow daklasa od Sowy i Twoj byl lepszy, pyszniejszy, taki "niebo w gebie"

Dziękuję a gdybyś spróbowała dakłasa w wykonaniu Lidki... odlot gwarantowany Lidzia ma rękę do wypieków. Kiedyś zaserwowała nam "malinową chmurkę" łooooooooooo to dopiero było ucztowanie
AsiaK_Z 14:45, 10 wrz 2017

Anda napisał(a)
Co do mieczykow to wlasnie domowilam sobie mieczyki bizantyjskie (nie mylic z abisynskimi ). Nie trzeba ich wykopywac na zime. Do ziemi cebulki musza isc dosc gleboko, wlasnie zeby sie potem nie przewracaly. Sa mniejsze od tych odmianowych. takie bardziej "wdzieczne"

Oj to muszę obloookać czy w PL są dostępne