Ale masz kwiecia na tym swoim RODOSIE...u mnie już bordo i brąz przeważa, chociaż trawnik mam chyba najładniejszy o tej porze roku. Buziaki zostawiam w tym zabieganym świecie. Czasu mi na wszystko brakuje
Łał
Jakie ładne kwiatuchy masz:
Ja już większość jednorocznych i bylin wykosiłam, troszku roślinek poprzesadzałam ale dalej nie wiem czy na dłużej zagrzeją tam miejsca a teraz czekam na weekend będę wkopywać cebulowe
Aaa i eM robi mi kompostownik, już się go nie mogę doczekać bo mam pełno worków z trawą i liścmi do wsypania i tak mnie te worki wkurzają bo szpecą że hej
Nie wiem jak to wszystko wygląda na żywo, eMuś był na rodosie i dostał ode mnie zlecenie na foto. Trawnik zaczęliśmy wertykulować i .... maszyna się "rozjechała". Mus zainwestować w części lub nowy sprzęt.
Czas....... ciągle go mało, ale trza nieco zwolnić bo po co biegać non stop za tym wstrętnym króliczkiem...
Ściskam mocno :*
Jedną coś podjadło, reszta stoi jak we wojsku. Ciekawe czy wiosną się odrodzą Gazanie to też kfffiotki dla mnie. Nic z nimi nie trza robić i se kwitną szkoda tylko ze jednoroczne