Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 18:35, 04 lis 2017

Gardener27 napisał(a)
Osobiście nie byłem ale fajnie wygląda Bydgoszcz.

Artykuły na pułkach mydlarskie to już antyki, moje pokolenie nie pamięta takich czasów Hmm ... taki młodzik ze mnie

Podoba mi się to hasło o dziewczynach na witrynie. Lata lecą o ono wciąż na czasie

U mnie też dziś pada, wyszedłem wcześniej z pracy z myślą o jakiś pracach w ogrodzie a tu klops. Przynajmniej dobry sobie obiadek ugotuję i może zamówię w sieci świdośliwę bo ostatnio za mną chodzi a pora dobra do sadzenia by nie powiedzieć ostatni dzwonek

Młodzik powiadasz? Aaaaa niech Ci będzie
Czy jednak udało się ŚŚ zakupić? W innym, sprawdzonym miejscu?
AsiaK_Z 18:37, 04 lis 2017

Jako jedyna, non stop, pięknie kwitnie. Chyba z tym gatunkiem kwiatów zaprzyjaźnię się
Gardener27 18:57, 04 lis 2017

Mamy tyle lat na ile się czujemy

Niestety się nie udało zakupić w sieci. Zdjęcia były na stronach sklepów bardzo obiecujące i cena znośna ale jak poczytałem komentarze od klientów to już nie było tak kolorowo. Zakup odkładam na wiosnę, może będę miał więcej szczęścia w stacjonarnych szkółkach.

Parę kwiatów a cieszy, twarda sztuka na Twej lekkiej ziemi

gobasia 19:29, 04 lis 2017

Nabardziej przypadł Ci do gustu Przechodzący przez rzekę ,niczego sobie chłopakteż mi wpadł w oko
AsiaK_Z 20:09, 04 lis 2017

Gardener27 napisał(a)
Mamy tyle lat na ile się czujemy

Niestety się nie udało zakupić w sieci. Zdjęcia były na stronach sklepów bardzo obiecujące i cena znośna ale jak poczytałem komentarze od klientów to już nie było tak kolorowo. Zakup odkładam na wiosnę, może będę miał więcej szczęścia w stacjonarnych szkółkach.

Parę kwiatów a cieszy, twarda sztuka na Twej lekkiej ziemi

Oki, czyli od 20 lat mam 18

Na prawdę twarda sztuka lubię takie. Serio w przyszłym roku wejdę szerzej w ten temat. Zobaczymy jakie jeszcze kolory uda mi się dostać i posadzę sobie te gazanie wszędzie. Później poproszę o zmianę nazwy wątku na "gazaniowy zakątek"
AsiaK_Z 20:11, 04 lis 2017

gobasia napisał(a)
Nabardziej przypadł Ci do gustu Przechodzący przez rzekę ,niczego sobie chłopakteż mi wpadł w oko

Chłopak niej jest w żaden sposób przytwierdzony. Non stop balansuje na linie, taki wyspotrowany
Zana 20:18, 04 lis 2017

Ależ ta Bydgoszcz wypiękniała! Nie byłam tam już ...dzieści lat. Jeny kiedy znaleźć czas na takie wypady, najlepiej od wiosny do jesieni, no ale wtedy ogród. I tak wkoło Macieju. Cebule posadziłaś?
AsiaK_Z 20:23, 04 lis 2017

Zana napisał(a)
Ależ ta Bydgoszcz wypiękniała! Nie byłam tam już ...dzieści lat. Jeny kiedy znaleźć czas na takie wypady, najlepiej od wiosny do jesieni, no ale wtedy ogród. I tak wkoło Macieju. Cebule posadziłaś?

Wreszcie mi się to udało ale mało miałam w tym roku, tylko setka jak sadziłam to mi sie przypomniało, że nie wykopałam wszystkich cebul tulipanów w lipcu. Zobaczymy ile wyjdzie na wiosnę. W tym roku skupiłam się głównie na czosnkach: Purple Sensation, Mount Blanc, Miami
gobasia 20:28, 04 lis 2017

Jesli nic ich nie zeżre to wyjdą ...ja tulipany przesadzam raz na kilka lat
AsiaK_Z 20:37, 04 lis 2017

gobasia napisał(a)
Jesli nic ich nie zeżre to wyjdą ...ja tulipany przesadzam raz na kilka lat

Jakoś nie zauważyłam żeby mi coś cebule jadło, więc jest nadzieja