Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 19:02, 24 paź 2017

asiak napisał(a)
Ale masz jeszcze dużo kwiatuszków

Asiu, to tylko tak na fociach wygląda. W rzeczywistości łyso i pusto jest
AsiaK_Z 19:06, 24 paź 2017

Anda napisał(a)
Asiu, cudnie kolorowo u Ciebie jeszcze Chyba dość zacisznie masz na działeczce, skoro wszystko się jeszcze tak dobrze u Ciebie trzyma

Katalpa łysa, kfiotki - to ostatki zacisznie, hmm no nie do końca żywopłoty niziutkie jeszcze i czasami wiatr hulaaaaaaa oj jak ja dawno tam nie byłam ...
AsiaK_Z 19:08, 24 paź 2017

Kokesz napisał(a)
Łał
Jakie ładne kwiatuchy masz:
Ja już większość jednorocznych i bylin wykosiłam, troszku roślinek poprzesadzałam ale dalej nie wiem czy na dłużej zagrzeją tam miejsca a teraz czekam na weekend będę wkopywać cebulowe
Aaa i eM robi mi kompostownik, już się go nie mogę doczekać bo mam pełno worków z trawą i liścmi do wsypania i tak mnie te worki wkurzają bo szpecą że hej

Jeżuuuuuuy, zapomniałam o cebulach no to oby pogoda w weekend dopisała bo mi korzenie w tytkach wypuszczą
AsiaK_Z 19:09, 24 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Znaczy, że można jeść bez obaw bo świeże i z talerza ucieka

Heheheeee, dokładnie Jest pewność że "kurczoki" nie zaszkodzą
Anda 11:47, 25 paź 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Katalpa łysa, kfiotki - to ostatki zacisznie, hmm no nie do końca żywopłoty niziutkie jeszcze i czasami wiatr hulaaaaaaa oj jak ja dawno tam nie byłam ...

Jedz sie troche odstresowac na dzialeczke Tak gadam a sama do ogrodu prawie nie wychodze Nawet cebulek jeszcze wszystkich nie posadzilam. Rabaty takie pelne ze wejsc nie moge. Dzisas, juz sama nie wiem, wycinac wszystko czy nie... U nas jeszcze dwa dni maja byc cieple. U Was tez?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kokesz 15:38, 25 paź 2017

Anda napisał(a)

Jedz sie troche odstresowac na dzialeczke Tak gadam a sama do ogrodu prawie nie wychodze Nawet cebulek jeszcze wszystkich nie posadzilam. Rabaty takie pelne ze wejsc nie moge. Dzisas, juz sama nie wiem, wycinac wszystko czy nie... U nas jeszcze dwa dni maja byc cieple. U Was tez?

U mnie też było pełno, z żalem ale wycięłam bo później nie ogarnę wszystkiego.
A teraz pusto jakoś, za mało mam zimozielonych ale pomysłu jak je fajnie skomponować też brak
Dobrze, że choć miejsce na cebulowe się zrobiło bo nie wiedziałabym jak je posadzić...
Zazdroszczę takich pełnych, dojrzałych ogrodów...
Annak 22:01, 26 paź 2017

Witaj Asiu,
podglądam od kilku dni i podziwiam. Jestem tu nowa, mam od roku malutką działeczkę 300 m. kw. (RODOS) i przymierzam się na wiosnę do zrobienia swojego ogródka. Teraz czytam, spisuję, podglądam.
Gratuluję i pozdrawiam
AsiaK_Z 22:29, 26 paź 2017

Anda napisał(a)

Pogoda taka jakaś, jesiennnnnna dziś byłam w Bydgoszczy. Wywiało mnie, że ho ho, ale najważniejsze że nie padało
Nie wiem kiedy uda mi się skoczyć na RODos
AsiaK_Z 22:31, 26 paź 2017

Kokesz napisał(a)

U mnie też było pełno, z żalem ale wycięłam bo później nie ogarnę wszystkiego.
A teraz pusto jakoś, za mało mam zimozielonych ale pomysłu jak je fajnie skomponować też brak
Dobrze, że choć miejsce na cebulowe się zrobiło bo nie wiedziałabym jak je posadzić...
Zazdroszczę takich pełnych, dojrzałych ogrodów...

Reniu, ja też czuję zazdro jak patrzę na ogrody innych, fajnie "namalowane" obrazy Boziu, te moje cebule chyba mi "klękną" ...
AsiaK_Z 22:35, 26 paź 2017

Annak napisał(a)
Witaj Asiu,
podglądam od kilku dni i podziwiam. Jestem tu nowa, mam od roku malutką działeczkę 300 m. kw. (RODOS) i przymierzam się na wiosnę do zrobienia swojego ogródka. Teraz czytam, spisuję, podglądam.
Gratuluję i pozdrawiam

Na RODosie fajnie jest podstawa to fajni sąsiedzi i pomysł na ogród Pomysły u mnie ciągle się zmieniają i co tu począć? Zapraszam częściej Aniu i dzięki za wizytę