Katalpa łysa, kfiotki - to ostatki zacisznie, hmm no nie do końca żywopłoty niziutkie jeszcze i czasami wiatr hulaaaaaaa oj jak ja dawno tam nie byłam ...
Jedz sie troche odstresowac na dzialeczke Tak gadam a sama do ogrodu prawie nie wychodze Nawet cebulek jeszcze wszystkich nie posadzilam. Rabaty takie pelne ze wejsc nie moge. Dzisas, juz sama nie wiem, wycinac wszystko czy nie... U nas jeszcze dwa dni maja byc cieple. U Was tez?
U mnie też było pełno, z żalem ale wycięłam bo później nie ogarnę wszystkiego.
A teraz pusto jakoś, za mało mam zimozielonych ale pomysłu jak je fajnie skomponować też brak
Dobrze, że choć miejsce na cebulowe się zrobiło bo nie wiedziałabym jak je posadzić...
Zazdroszczę takich pełnych, dojrzałych ogrodów...
Witaj Asiu,
podglądam od kilku dni i podziwiam. Jestem tu nowa, mam od roku malutką działeczkę 300 m. kw. (RODOS) i przymierzam się na wiosnę do zrobienia swojego ogródka. Teraz czytam, spisuję, podglądam.
Gratuluję i pozdrawiam
Pogoda taka jakaś, jesiennnnnna dziś byłam w Bydgoszczy. Wywiało mnie, że ho ho, ale najważniejsze że nie padało
Nie wiem kiedy uda mi się skoczyć na RODos
Na RODosie fajnie jest podstawa to fajni sąsiedzi i pomysł na ogród Pomysły u mnie ciągle się zmieniają i co tu począć? Zapraszam częściej Aniu i dzięki za wizytę