Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Warmia 22:23, 09 kwi 2018

AsiaK_Z napisał(a)

Marta? To na serio Ty??? Już myślałam, że nas nie lubisz

Jakbyś była bliżej, to bym Cię kopła
AsiaK_Z 22:35, 09 kwi 2018

Warmia napisał(a)

Jakbyś była bliżej, to bym Cię kopła

Kurczę blade.... nie pamiętam jak się pośladki robiło ze znaczków ... żeby kopanie ułatwić... (_|_) bo nóg se nie dam kopać
Anda 18:36, 10 kwi 2018

Wiosenka u Ciebie, na działce ogólne poruszenie I rabatki jakie schludne, wyczyszczone
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 19:02, 10 kwi 2018

Anda napisał(a)
Wiosenka u Ciebie, na działce ogólne poruszenie I rabatki jakie schludne, wyczyszczone

Hahahaaaa Ewciu tw rabaty są puste teraz. Tulipan tu tulipan tam.... pizniej jak piwonie wyjdą jest lepiej, ale i tak szału nie ma
W pustych miejscach posadzę dalie i zobaczymy.... może w tym roku się popiszą i zakwitną
Anda 19:20, 10 kwi 2018

Asiu, a ja kupilam liliowce. W mig zapelniaja puste miejsca i sa ladne, i bezproblemowe. Karl Foerster powtarzal, ze to kwiaty dla "inteligentnych leniuszkow"

Tulipki Ci sie na pewno rozmnoza
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 19:34, 10 kwi 2018

AsiaK_Z napisał(a)

Hahahaaaa Ewciu tw rabaty są puste teraz. Tulipan tu tulipan tam.... pizniej jak piwonie wyjdą jest lepiej, ale i tak szału nie ma
W pustych miejscach posadzę dalie i zobaczymy.... może w tym roku się popiszą i zakwitną

A my w tym roku dalie sadzimy prosto do gruntu. Trochę jesteśmy opóźnieni ze wszystkim.
AsiaK_Z 20:08, 10 kwi 2018

Anda napisał(a)
Asiu, a ja kupilam liliowce. W mig zapelniaja puste miejsca i sa ladne, i bezproblemowe. Karl Foerster powtarzal, ze to kwiaty dla "inteligentnych leniuszkow"

Tulipki Ci sie na pewno rozmnoza

Fakt, potwierdzam..... liliowce dla leniuchów idealne.... czyli dla mnie
AsiaK_Z 20:11, 10 kwi 2018

Warmia napisał(a)

A my w tym roku dalie sadzimy prosto do gruntu. Trochę jesteśmy opóźnieni ze wszystkim.

Moje dalie....
AsiaK_Z 20:16, 10 kwi 2018

I z bliska
Kokesz 20:17, 10 kwi 2018

Ha ha ha

A to moje Chyba nawet wiem gdzie kupowałaś