Te maliny to może być odmiana Polana. Owocują od lipca do przymrozków.... i .... w nich nie ma robaków

Najlepsze maliny jakie są

Też ścinam na zimę.... i odrosty gonią daleko, daleko, daleko.. przelazły do sąsiada... który opryskał je wiosną roundupem... zdominowały mu cały warzywnik... nie pomyślał, że odrosty łączą sie z moimi malinami. Przeprosił... a ja nie mam pretensji.
Maliny zżółkły i się pozbierały... i rosną i owocują sobie w najlepsze... nawet roundap im nie straszny.
Chcąc mieć porządek w ogrodzie z malinami, trzeba je posadzić w przegordzie jak dla bambusów.
Rządek ok 3 metrów malin wystarcza na bieżące spożycie i jeszcze kilka słoiczków z sokami..
Jesienią wykopię moje i dam przegordy od strony sąsiada...bo naprawdę ma z ich powodu przechlapane..... i posadzę nowe, niepryskane.... sadzonki będą od sąsiada

Moje maliny dał mi właśnie ten sąsiad który walczy z moimi
Malinki muszą mieć swoje miejsce w ogrodzie

U mnie rosną na przedpłociu..co idę do sklepu, wyrzucić śmiecie, wsiąść do auta (maliny są przy parkingu) to stoję i podjadam... goście zanim do mnie wejdą lub wyjdą to zawsze idą do malin i sobie skubią
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.