Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Ensata 08:38, 07 wrz 2015

Kilka, to o kilka więcej niz u mnie, ja mam wykopki
chojna 08:46, 07 wrz 2015

Ola a werbena zimuje? Czy jest jednoroczna?
Śliczna jest. Chciałabym u siebie posadzić w kulkach, ale jeśli ma być na chwilę to dam sobie spokój.

Śliczne zakątki pokazujesz. Te nowe też będą śliczne na pewno.
Psisko też załapało sie na zdjęcie
babka 09:24, 07 wrz 2015

Hej dziewczyny i chłopaki Miałam weekend wyjazdowy i taraz mam sporo do nadrobienia u was. Kiedy ja to ogarne ?
Też ciekawią mnie Waldkowe plony, szczędzi nam widoków ładnych okazów ogrodowych.
Ola, werbena w sumie jest jednoroczna ale wysiewa sie sama maskrycznie można też wykopać jesienią te starą sadzonkę i przezimowac w chłodnym pomieszczeniu wtedy też wczesniej zakwitnie. Mozna też wyhodowac sadzonki z zielonych częsci. Na forum jest chyba wętek poświęcony werbenie, tam znajdziesz wszystko
babka 09:28, 07 wrz 2015

https://www.ogrodowisko.pl/watek/160-verbena-bonariensis-werbena-patagonska
chojna 13:04, 07 wrz 2015

babka napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/160-verbena-bonariensis-werbena-patagonska

Dziękuję!!!
Buziak wielki!
07_Rene 13:42, 07 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Ładnie u Cię
Waldku, pokaż swoje róże, rośliny, bo ja ciągle słucham jak jest pieknie, tylko fot jakoś brak. Z daleka, niewyrazne. Mnie interesują teraz twoje róże i trawnik np, funkie też byś mógł pokazać.

Też jestem ciekawa lecę zobaczyć; )
Babeczko macham
lojalna_ 14:04, 07 wrz 2015

Piekne foteczki wrzosow w donicach sliczna werbena oj klimacik Lubie To ()
waldek727 06:54, 08 wrz 2015

babka napisał(a)

Też ciekawią mnie Waldkowe plony, szczędzi nam widoków ładnych okazów ogrodowych.

Przypuszczam Olu, że Małgosia pomyliła mnie z Sebastianem, lub jeszcze z kimś innym. W obecnym ogrodzie nigdy nie miałem różanki, ani też nie umieszczałem postów o swoich różach. Moje obecne plony właściwie sprowadzają się już teraz tylko do traw ozdobnych a poza tym, to już jesień.
babka 08:46, 08 wrz 2015

Reniu, Jolu dziękuję i też macham
Waldku, tak też mi coś nie pasowało ale bywa że się gubię Swoją drogą trawy w pięknym wydaniu też chętnie obejrzę nie
migaj się
beata_m 09:05, 08 wrz 2015

Te wrzosiska na tle werbeny .... piękny widok, i wiesz co Ola masz racje kolory jesień ma cudne, gdyby tylko nie ta zima. Moja werbene chyba posadziłam za gęsto i nie zrobiła dobrej roboty myślę, że teraz będę już wiedziała co z nią zrobić