Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Karol99 07:30, 04 wrz 2015

babka napisał(a)
Gdyby nie świadomość, że jesień jest zapowiedzią zimy to nawet bym ją polubiła za kolory i zachodzące zmiany w przyrodzie.

i rozchodnik zdobyczny, niestety nie wiem jaka to odmiana. Mój stary ma inny odcień różu, taki wpadający w lila i jeszcze ma słabo rozwinięte kwiatlki

Wrzosy w tych donicach wyglądają ślicznie. Werbena boska.
Juzia 07:33, 04 wrz 2015

Ola....tak patrzę teraz na te fotki i.... ja bym posadziła jednak różowe hortensje do żurawek i kostrzewy

A Ty się w końcu na coś zdecydowałaś?
Kuba 08:24, 04 wrz 2015

Wszystko mi się podoba a połączenie jeżówek z ciemną żurawką zachwyciło też mam pas ciemnych żurawek ktore wyglądają nijako a teraz widzę że potrzebują rozświetlenia
jak będziesz robiła wianek, to poproszę o przepis
Miłego dnia!
07_Rene 08:50, 04 wrz 2015

Olu, jak pięknie u Ciebie Wszystko bardzo zadbane, super dopasowane Pod wrażeniem jestem.
U mnie anabellki trafiło Inne hortki też nieciekawe, a o hostach to nawet nie piszę. Nie chce mi się nawet na pole wychodzić
Powiedz mi kiedy trzeba obciąc przekwitły kwiat hortensji ogrodowej?
iwka 09:34, 04 wrz 2015

mówiłam Ci już, ale jeszcze raz powiem, że bardzo mi się podoba klimat Twojego ogrodu i wcale nie lezę po palcu ...
amelia_b 10:13, 04 wrz 2015

babka napisał(a)
Gdyby nie świadomość, że jesień jest zapowiedzią zimy to nawet bym ją polubiła za kolory i zachodzące zmiany w przyrodzie.

i rozchodnik zdobyczny, niestety nie wiem jaka to odmiana. Mój stary ma inny odcień różu, taki wpadający w lila i jeszcze ma słabo rozwinięte kwiatlki

Babeczko kochana ty masz cholernie cudniaste te zakątki,rzekła bym nawet cudniaste x2 albo i trzy superva co do jesieni to ja uwielbiam i kulę widzę,nieśmiało wygląda
babka 10:48, 04 wrz 2015

Karolu, dziękuję, też mi się wrzosy i werbenka podobają, lubię fiolety i róż w swoim ogrodzie. Tych donic muszę jeszcze kilka dokupić bo fajne, klimatyczne są. Jedyny ich mankament to taki że nie można już dostać do nich podstawek. Tanie byly więc wykupiono wszystkie rozmiary :/

Juzia no niezdecydowana jestem i się wstrzymalam z zakupem. Chyba masz rację, że różowe bylyby lepsze. Kusiło mnie wlaśnie przesadzic vanilki a w ich miejsce kupic miśki. Wyobrazalam sobie ostatnio ten gazon pod płotem i biel za bardzo by sie odcinała, z niebieskimi z kolei może wyglądać smutno na tle nieladnej zieleni brabantów. To co, znów vanilki?

Kuba, tez szukam fajnego instruktarzu na wianek Sebek umi ale za mądrze jak dla mnie opisał produkcję Jezówki w zurawkach tez lubie ale jak wszystko u mnie ten zestaw to dzielo przypadku

Reniu, hortki scinalam jak stracily różowy kolor i zrobiły się zielonkawe. Wtedy najlepiej sie zasuszają. Wieszam lebkami na dół najlepiej w miejscu zacienionym. U mnie mówisz zadbanie jest ? Omijam miejsca gdzie patrzeć się nie da

Iwon cieszy mnie to bardzo *
babka 12:18, 04 wrz 2015

Katarzynko fajnie że sie podoba ale tak jak mówisz, to kilka zakątków dopiero ładnych. Czekam na pergolę i donice betonowe, niw bedzie tak pusto pod budynkiem. Będę was męczyć o kolory ale to dopiero na wiosne
amelia_b 12:24, 04 wrz 2015

babka napisał(a)
Katarzynko fajnie że sie podoba ale tak jak mówisz, to kilka zakątków dopiero ładnych. Czekam na pergolę i donice betonowe, niw bedzie tak pusto pod budynkiem. Będę was męczyć o kolory ale to dopiero na wiosne

hi hi to do mnie to? ale chyba tak babka bo zdurnieją na forum najpierw przyszłam do ciebie ale u mnie coś dziś tłok idę zobaczyć o co kamanmoże cos dają?
Ensata 08:38, 07 wrz 2015

Ładnie u Cię
Waldku, pokaż swoje róże, rośliny, bo ja ciągle słucham jak jest pieknie, tylko fot jakoś brak. Z daleka, niewyrazne. Mnie interesują teraz twoje róże i trawnik np, funkie też byś mógł pokazać.