Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 08:36, 02 wrz 2015

Się okaże jakk wrócimy z pracy. Na pierwszy rzut oka wielkich strat nie ma. W drodze do pracy mijalismy powalone drzewa, dachy bez dachówek... W domu nie mam jednej fazy,lodówki na przedłużaczach
No i oczywiscie za nami kolejna nocka z psami i kotem w łóżku, jestem totalnie niewyspana
Dziękuję wszystkim za troskę
07_Rene 08:54, 02 wrz 2015

Współczuję burzy, zazdroszczę deszczu
trzeba chyba poszukać jakieś dodatkowe ubezpieczenie bo te burze to robią się już normalne w naszym klimacie. ..
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok choć szkoda nawet t y co donic;
GorAna 08:55, 02 wrz 2015

U mnie było to samo......deszcz padał prawie równolegle do ziemi... ale na szczęście nie mamy strat.
Pozdrawiam
iwka 09:43, 02 wrz 2015

oby jak najmniej takich zdarzeń było, pozdrawiam
Anda 09:45, 02 wrz 2015

Co ja tu czytam, jakiś kataklizm. Bardzo współczuje i mam nadzieję, że żadnych wielkich szkód nie ma

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
siakowa 10:09, 02 wrz 2015

Pozdrawiam i współczuję burzy !
beata_m 13:15, 02 wrz 2015

o kurcze, niezle!!!!!!!!! mam nadzieje, ze nic nie ucierpiało pozdrawiam
07_Rene 13:57, 02 wrz 2015

Przesyłka dotarła... Jestem niezmiernie wdzięczna i ścieszona. Bluszcz zielony jak na sterydach
Czy Ty dobra kobieto podziliłaś się ze mną Krzysztofem - nie mężem??? No i to w kopercie, to to o czym myślę?

Będę dmuchać i chuchać na mojego powojnika, żeby się dla Ciebie ukorzenił w rewanżu.

eda 15:27, 02 wrz 2015

ojojoj to się narobiło trzymaj się Olcia dzwonię na moje kujawy co tam u nich ( rodzinka )...pozdrówka zostawiam
kosolka 16:27, 02 wrz 2015

Ola, u nas też noc burzowa, nie widziałam jeszcze takich błyskawic- dosłownie tak jak napisałaś. Błysk za błyskiem. I w poziomie. Obudziłam M.i godzinę siedzieliśmy w oknach dachowych obserwując co się dzieje. Niesamowity spektakl...W końcu i do nas doszło, lało potwornie, ale na szczęście wichura nas ominęła. Cieszę się że podlało.