Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 10:55, 27 maj 2016

Anda napisał(a)
Olu, pergola super Bardzo mi się podoba z tym "skrzydłem" i tez jestem za jasnym, ale chłodnym kolorem.

Pergola zepsuła mi perspektywę do zdjęć, wciąż jakiś pal w obiektyw włazi haaaa Ale bardzo mnie cieszy, że i Tobie się podoba, znaczy to że kierunek nie jest zły
babka 10:56, 27 maj 2016

Ewkakonewka napisał(a)
Lizaki zakwitły śliczna jest. Kolor ma mega

Szkoda, ze tylko dwoma pąkami zakwitła ale jak już zaczęła to znaczy, że za rok będzie ich więcej. U Ciebie to jest dopiero piwoniowy szał w papciach
Anda 11:10, 27 maj 2016

Piękne kolory masz, irysy śliczne Koralowy ostatnio zaczął mi się bardzo podobać. Mylę, że trendy idą właśnie w kierunku bieli, brązu i ciepłych koralowych pomarańczy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:12, 27 maj 2016

babka napisał(a)

Pergola zepsuła mi perspektywę do zdjęć, wciąż jakiś pal w obiektyw włazi haaaa Ale bardzo mnie cieszy, że i Tobie się podoba, znaczy to że kierunek nie jest zły

Ha, znam to A to jakiś parasol, a to palik od czereśni wraz z czereśnią, a tu jeszcze huśtawki. No i gimnastykuj się potem, żeby ta fota jakoś wyglądała
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mateuszmichn 11:32, 27 maj 2016

Super wyglądają irysy ale największe wrażenie robi na mnie żurawka jaka duża i jaka ładna ona jest
zawitka 21:08, 27 maj 2016

Piękne kępy irysków a pergola marzenie .
07_Rene 21:22, 27 maj 2016

Obejrzeć jarzębinę przyjdę jutro
babka 22:29, 27 maj 2016

Anda napisał(a)

Ha, znam to A to jakiś parasol, a to palik od czereśni wraz z czereśnią, a tu jeszcze huśtawki. No i gimnastykuj się potem, żeby ta fota jakoś wyglądała

A najgorzej jak się ma mały ogródek i nie ma jak uniknąć tych elementów atrakcyjnie inaczej
babka 22:35, 27 maj 2016

Anda napisał(a)
Piękne kolory masz, irysy śliczne Koralowy ostatnio zaczął mi się bardzo podobać. Mylę, że trendy idą właśnie w kierunku bieli, brązu i ciepłych koralowych pomarańczy

Nie jestem przekonana do tego koloru, chociaż sam w sobie ładny jest, ale zależało mi na różu. Nie doczytałam przed zakupem, pomyłka w opisie na str szkółki ... ??
babka 22:35, 27 maj 2016

mateuszmichn napisał(a)
Super wyglądają irysy ale największe wrażenie robi na mnie żurawka jaka duża i jaka ładna ona jest

Kwiatek jest spory to prawda ale cała roślina niziutka. Wczoraj doczytałam na jakiejś stronce, że ta odmiana jest nazywana karłem... na stronie szkółki w opisie było, ze dorasta do 50 cm, hmmm ciekawa jestem jak faktycznie będzie