Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

07_Rene 08:06, 11 lip 2016

Cudne, potwierdzam... i latarenki superowe Z resztá u Ciebie wszystko wysmakowane i w dobrym guście
Anda 09:17, 11 lip 2016

babka napisał(a)

Anda, za porady dziękuje ogromnie. Chciałam drugą różę poprowadzić po słupie tam przy ciurkadełku. Mówisz, ze słup powinien być grubszy, hmmmm będzie ciężko. A gdybym do słupa dostawiła podporę kolumnową, wystarczyłaby ? https://sklep.zielonyfront.pl/Polkolumna_180-para
Druga opcja zdecydowanie zwycięża

Olu, taka półkolumna jest ok, ale róża to jednak nie powojnik. Po trzech/czterech latach róże pnące są duże (no chyba, że coś jest nie tak). Może być, że taka półkolumna będzie jednak za mała po paru latach. Wypróbujesz, to będziesz wiedzieć
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
siakowa 09:37, 11 lip 2016

babka napisał(a)
Zostawiam jeszcze kilka obrazków.

hejka czyżby viva dogoniła kolorem ta ciemniejszą lawendę?
Zana 21:56, 11 lip 2016

Ola, pomijając Twoje zdolności malarskie (zdecydowanie lepsze od moich!) to jestem za opcją nr 2 czyli róża po lewej. Cały czas mi się wydaje, że przy drzwiach to za wąsko jest, ale ja się nie znam na różach. Takie mam optyczne odczucie.

Pergola jest śliczna, a zdjęcia przepiękne, tzn. przepięknie masz zaaranżowany ten swój kawałek przestrzeni. Nie umiem znaleźć właściwego porównania, ale pewnie mnie któregoś dnia natchnie.
beata_m 22:11, 11 lip 2016

kocham Twoją pergolę!!!!!!!!! jest cudnie!!!!!!!!
Konieczki 10:55, 12 lip 2016

Ja głosuję za wersją z jednym parawanem

Ps. Opcja nr2 - cudne te serducha Ci wyszły
Ewik 12:13, 12 lip 2016

Jak zawsze ślicznie u Ciebie . Z Giardiny będzie Pani zadowolona
babka 23:37, 13 lip 2016

Kochani moi odezwę się później, najprawdopodobniej dopiero po weekendzie. Ścigam się z czasem, jestem totalnie mega niewyrobiona a za chwilę zjadą się goście. Czasu na życie ostatnio mi brak ale wpadłam zaprezentować wam dzisiejsze dzieło. Robiliśmy w deszczu i do późna ale udało się skończyć. Oto moje ciurkadełko je jak oceniacie?

Buziaki wszystkim ślę

mateuszmichn 02:14, 14 lip 2016

Aaa to takie cudo.
Miałem wyobrażenie o czymś zupełnie innym ale też ładnie jest i fajnie się komponuje
07_Rene 09:59, 14 lip 2016

Zazdraszczam dosłownie Ty to masz fajne pomysły. Super wyszło.