Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 02:02, 02 sie 2016

babka 02:03, 02 sie 2016

No, to narazie tyle Jutro bywam u Was
leon60 06:51, 02 sie 2016

Olu no pięknie masz ! a trawnika to Ci zazdroszczę przeokrutnie
beta 07:49, 02 sie 2016

Ale tu ładnie...Olu cudnie masz...donica tarasowa pięknie obsadzona....ciurkadło bardzo mi się podoba...i ogólnie klimaty tarasowe bardzo w moim guście...pozdrawiam
siakowa 08:04, 02 sie 2016

pięknie!!! Trawniczek robi piękneeeee tło!!!! viva ci nie przygłuzsza róży widze. czy jedna sztuka vivy jest tez posadzona za rózą jakby w drugim rzedzie czy obok tylko? chyba niezrozumiale to napisałam
kosolka 09:05, 02 sie 2016

Olu, jest obłędnie! Podziwiam każde zdjęcie z osobna. Gratuluję!
Juzia 09:33, 02 sie 2016

O wow!
iwka 10:38, 02 sie 2016

Ola Ty masz tak klimatyczny ogród, cudny Na forum jest dużo cudeniek, ale dla mnie Twój ma jakąś taką głębię, jest taki romantyczny
yolka 18:20, 02 sie 2016

Kąciki ogrodowe zachwycające, ale zdjęcia też potrafisz zrobić ładne
babka 22:49, 03 sie 2016

leon60 napisał(a)
Olu no pięknie masz ! a trawnika to Ci zazdroszczę przeokrutnie

O trawnik eMuś dba, to jego duma Fajnie, że się u mnie Tobie podoba Olu. Cieszą niezwykle słowa uznania od takiej pedantki jak Ty

beta napisał(a)
Ale tu ładnie...Olu cudnie masz...donica tarasowa pięknie obsadzona....ciurkadło bardzo mi się podoba...i ogólnie klimaty tarasowe bardzo w moim guście...pozdrawiam

Beatko, zauważyłam że mamy podobne gusta Cieszę się, że udało mi się stworzyć miejsce, które nie tylko mnie się podoba. W końcu uczyłam się od najlepszych Buziol

siakowa napisał(a)
pięknie!!! Trawniczek robi piękneeeee tło!!!! viva ci nie przygłuzsza róży widze. czy jedna sztuka vivy jest tez posadzona za rózą jakby w drugim rzedzie czy obok tylko? chyba niezrozumiale to napisałam

Kasiu, Posadziłam lawendę w sporej jak mi się wydawało odległości ale i tak kwiaty sięgały róży. Trzeba mieć na uwadze, że viva ma bardzo długie witki. I chyba jednak nie zrozumiałam o co pytasz więc pokażę na zdjęciu. Lawenda po cięciu:

kosolka napisał(a)
Olu, jest obłędnie! Podziwiam każde zdjęcie z osobna. Gratuluję!

Dzięki, cieszę się niezmiernie Gdyby jeszcze pogoda deszczami i wichurami nie psuła aranżacji każdego dnia to byłoby idealnie
Jesdnak mój ogródek w porównaniu z Twoim to bida straszna. Tyle kwiecia u Ciebie że szok Pozdrawiam

Juzia napisał(a)
O wow!

Buziak Juziak *

iwka napisał(a)
Ola Ty masz tak klimatyczny ogród, cudny Na forum jest dużo cudeniek, ale dla mnie Twój ma jakąś taką głębię, jest taki romantyczny
.

No takiego komentarza to się nie spodziewałam, niesamowicie miło mi się zrobiło Iwonko Wiesz, romantycznie może i by było gdyby nie uciążliwi sąsiedzi ... Ale i tak się cieszę

Szerszy kadr

yolka napisał(a)
Kąciki ogrodowe zachwycające, ale zdjęcia też potrafisz zrobić ładne

Jolu Ty to wiesz jak przyjemność sprawić Dziękuję