Ale tu ładnie...Olu cudnie masz...donica tarasowa pięknie obsadzona....ciurkadło bardzo mi się podoba...i ogólnie klimaty tarasowe bardzo w moim guście...pozdrawiam
pięknie!!! Trawniczek robi piękneeeee tło!!!! viva ci nie przygłuzsza róży widze. czy jedna sztuka vivy jest tez posadzona za rózą jakby w drugim rzedzie czy obok tylko? chyba niezrozumiale to napisałam
O trawnik eMuś dba, to jego duma Fajnie, że się u mnie Tobie podoba Olu. Cieszą niezwykle słowa uznania od takiej pedantki jak Ty
Beatko, zauważyłam że mamy podobne gusta Cieszę się, że udało mi się stworzyć miejsce, które nie tylko mnie się podoba. W końcu uczyłam się od najlepszych Buziol
Kasiu, Posadziłam lawendę w sporej jak mi się wydawało odległości ale i tak kwiaty sięgały róży. Trzeba mieć na uwadze, że viva ma bardzo długie witki. I chyba jednak nie zrozumiałam o co pytasz więc pokażę na zdjęciu. Lawenda po cięciu:
Dzięki, cieszę się niezmiernie Gdyby jeszcze pogoda deszczami i wichurami nie psuła aranżacji każdego dnia to byłoby idealnie
Jesdnak mój ogródek w porównaniu z Twoim to bida straszna. Tyle kwiecia u Ciebie że szok Pozdrawiam
Buziak Juziak *
.
No takiego komentarza to się nie spodziewałam, niesamowicie miło mi się zrobiło Iwonko Wiesz, romantycznie może i by było gdyby nie uciążliwi sąsiedzi ... Ale i tak się cieszę