Marta jak zawsze przemiła dziękuję ale uważam, że Twoje zdjęcia ładniejsze
Reniu o ciężko mi być obiektywną ale mnie też się podoba Jeszcze rok, dwa i będę mogła uznać, że nie jest źle Dziękuję :*
Ewa bardzo Ci dziękuję za radę. Masz rację, że słupek z półkolumną to za mało na krzew róży. Po burzy mózgów decyzja padła na inną miejscówkę niż pierwotnie był pomysł i dostanie odpowiednio dużą podporę
Haaa uśmiałam się z tych zdolości No, jestem w tym prawdziwą miszczynią
Za pochwały bardzo dziękuję Zdjęcia zawsze troszkę przekłamują rzeczywistość bo każdy stara się ukrywać mankamenty ale sama bardzo się cieszę, że jest takich mijsc coraz mniej
Beciu, strasznie się cieszę Dzięki
Będzie jeden na ścianie, tak jak mówisz
PS . serduchami też ubawiłam mojego eMa
Ewuniu, ślicznie to jest zawsze u Ciebie A Giardina ma piękne kwiaty i róż taki jak lubię. Tak jak mówisz, jestem z niej zadowolona. Bardzo
No takie cudo, też miałam inne wyobrażenie ale ta wersja narazie musi nas zadowolić
Zazdrościć nie ma czego. Efekt mizerniutki ale zadowolona jestem że nie ma już betonu i jako tako jest ten kąt zagospodarowany
Donica mnie samą zachwyca co do ciurkadełka mam mieszane uczucia ale jest jak jest
Haaa nie ma czego Ewuniu, najtańsza pompa, kasta budowlana za 20 zeta i kupa kamieni
Wiedziałam, że będziesz się hahać
Tatark i kosiaćce syberyjskie. Wsadziłam to co miałam. Brakuje mi czegoś wysokiego w rogu przy słupie, może jakaś trawka błotna.... Będę musiała poszperać na forum wśród ogrodów z oczkami i ciukaczami
Taki otwarty miał być i może kiedyś będzie bo to od lat jest moim marzeniem. Póki co muszę się zadowolić tym co jest. Klon palmowy ? w którym miejscu być=ś go widział bo mnie braknie wyobraźni
Tak, miał być otwarty i z roślinkami ale trochę przeraziły nas koszty i prace przy oczku. Mamy jeszcze wiele innych prac do wykonania, dobrze byłoby zamnkąć je w tym roku a projekt z oczkiem nie pozowliłby skupić się na czymkolwiek innym. Tak więc do oczka pewnie wrócimy za rok a narazie pluskająca woda odrobinę mnie wpienia ale jest uroczo