Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

mateuszmichn 23:51, 01 sie 2016

Witaj ponownie
piękna różyczka
iwka 23:55, 01 sie 2016

hej Olu
babka 00:00, 02 sie 2016

jazzy napisał(a)
Cudne focie!

Marta jak zawsze przemiła dziękuję ale uważam, że Twoje zdjęcia ładniejsze

07_Rene napisał(a)
Cudne, potwierdzam... i latarenki superowe Z resztá u Ciebie wszystko wysmakowane i w dobrym guście

Reniu o ciężko mi być obiektywną ale mnie też się podoba Jeszcze rok, dwa i będę mogła uznać, że nie jest źle Dziękuję :*

Anda napisał(a)

Olu, taka półkolumna jest ok, ale róża to jednak nie powojnik. Po trzech/czterech latach róże pnące są duże (no chyba, że coś jest nie tak). Może być, że taka półkolumna będzie jednak za mała po paru latach. Wypróbujesz, to będziesz wiedzieć

Ewa bardzo Ci dziękuję za radę. Masz rację, że słupek z półkolumną to za mało na krzew róży. Po burzy mózgów decyzja padła na inną miejscówkę niż pierwotnie był pomysł i dostanie odpowiednio dużą podporę

Zana napisał(a)
Ola, pomijając Twoje zdolności malarskie (zdecydowanie lepsze od moich!) to jestem za opcją nr 2 czyli róża po lewej. Cały czas mi się wydaje, że przy drzwiach to za wąsko jest, ale ja się nie znam na różach. Takie mam optyczne odczucie.

Pergola jest śliczna, a zdjęcia przepiękne, tzn. przepięknie masz zaaranżowany ten swój kawałek przestrzeni. Nie umiem znaleźć właściwego porównania, ale pewnie mnie któregoś dnia natchnie.

Haaa uśmiałam się z tych zdolości No, jestem w tym prawdziwą miszczynią
Za pochwały bardzo dziękuję Zdjęcia zawsze troszkę przekłamują rzeczywistość bo każdy stara się ukrywać mankamenty ale sama bardzo się cieszę, że jest takich mijsc coraz mniej

beata_m napisał(a)
kocham Twoją pergolę!!!!!!!!! jest cudnie!!!!!!!!

Beciu, strasznie się cieszę Dzięki

Konieczki napisał(a)
Ja głosuję za wersją z jednym parawanem

Ps. Opcja nr2 - cudne te serducha Ci wyszły

Będzie jeden na ścianie, tak jak mówisz
PS . serduchami też ubawiłam mojego eMa

Ewik napisał(a)
Jak zawsze ślicznie u Ciebie . Z Giardiny będzie Pani zadowolona

Ewuniu, ślicznie to jest zawsze u Ciebie A Giardina ma piękne kwiaty i róż taki jak lubię. Tak jak mówisz, jestem z niej zadowolona. Bardzo

babka 00:04, 02 sie 2016

mateuszmichn napisał(a)
Witaj ponownie
piękna różyczka

Witaj Mati, kope lat

iwka napisał(a)
hej Olu

Hejka kochana, ciekawam co tam u Ciebie. Ostatnio jak zaglądałam to się byczyłaś na wywczasach
babka 00:30, 02 sie 2016

mateuszmichn napisał(a)
Aaa to takie cudo.
Miałem wyobrażenie o czymś zupełnie innym ale też ładnie jest i fajnie się komponuje

No takie cudo, też miałam inne wyobrażenie ale ta wersja narazie musi nas zadowolić

07_Rene napisał(a)
Zazdraszczam dosłownie Ty to masz fajne pomysły. Super wyszło.

Zazdrościć nie ma czego. Efekt mizerniutki ale zadowolona jestem że nie ma już betonu i jako tako jest ten kąt zagospodarowany

amelia_b napisał(a)
Olu śliczne ciurkadełkogenialnie to wykombinowaliściedonica tez bomba

Donica mnie samą zachwyca co do ciurkadełka mam mieszane uczucia ale jest jak jest

Anda napisał(a)
Wow, super ciurkadelko Też zazdraszczam

Haaa nie ma czego Ewuniu, najtańsza pompa, kasta budowlana za 20 zeta i kupa kamieni

Juzia napisał(a)

Wiedziałam, że będziesz się hahać

beata_m napisał(a)
i tatarak chyba poznaje, a drugie zielone to już nie wiem co to mi się podoba! Wszystko z jednej bajki

Tatark i kosiaćce syberyjskie. Wsadziłam to co miałam. Brakuje mi czegoś wysokiego w rogu przy słupie, może jakaś trawka błotna.... Będę musiała poszperać na forum wśród ogrodów z oczkami i ciukaczami

pawel_snopek napisał(a)
Ja myślałem że to będzie otwarty zbiornik Klon palmowy by fajnie wyglądał przy ciurkadełku

Taki otwarty miał być i może kiedyś będzie bo to od lat jest moim marzeniem. Póki co muszę się zadowolić tym co jest. Klon palmowy ? w którym miejscu być=ś go widział bo mnie braknie wyobraźni

jazzy napisał(a)

No bo miał być, prawda? I rośliny wodne, prawda?
Ale kamień też ładny Zawsze to miło posłuchać ciurkającej wody

Tak, miał być otwarty i z roślinkami ale trochę przeraziły nas koszty i prace przy oczku. Mamy jeszcze wiele innych prac do wykonania, dobrze byłoby zamnkąć je w tym roku a projekt z oczkiem nie pozowliłby skupić się na czymkolwiek innym. Tak więc do oczka pewnie wrócimy za rok a narazie pluskająca woda odrobinę mnie wpienia ale jest uroczo

mateuszmichn napisał(a)
cześć, co taka cisza ja się pytam ?

No przecie już jestem

Juzia napisał(a)
No właśnie!

Urlopik masz?

Teraz mam, wcześniej trochę tyrałam

babka 01:22, 02 sie 2016

Na necie nie bywałam ale z fotkami się nie ociągałam Pokażę Wam jak w międzyczasie u mnie było

Za tą ilość zdjęć zabijecie mnie napewno

babka 01:22, 02 sie 2016

babka 01:23, 02 sie 2016

babka 01:33, 02 sie 2016

babka 01:58, 02 sie 2016