Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 22:12, 01 lip 2017

Magda70 napisał(a)

o tak! ja też

Cudne są

Cudne Dosadziłam kilka ale pokładają się, kot ma radochę, rzuca się na nie jak gupi
babka 22:15, 01 lip 2017

Juzia napisał(a)

Też nie przepadam.
Ale ja siałam dużo wszystkiego i męczyło mnie to strasznie.....z samą stipą chyba problemu nie będzie

Stipa ma priorytet ni i jeszcze jeżówki, werbeny już wysiewać nie muszę, mam jej miliardy
jazzy 00:54, 02 lip 2017

Magda70 napisał(a)

Jeśli wykopiesz duza bryle to nic nie powinno sie stać.

Ja tez w poniedzialek wykopywalam...i jesienia tez tak robilam i zyją wszystkie.

Ale bryla duza musi byc...one nie lubią gmerania w korzeniach.
Oki Nie będę gmerać
babka 12:24, 02 lip 2017

Odwiedziłam wczoraj dwie szkółki. I zakochałam się .... w dereniu kousa "Venus"
Pierwszy raz na żywo widziałam takie cudo, zdjęcia w internecie nigdy nie są w stanie oddać uroku roślin.
No i mam dylemat znów na co się zdecydować w miejsce gdzie są stipy. ŚŚ czy dereń

Ale już wiem na 100 % (chyba ) jakie drzewa staną przy płocie
beata_m 15:34, 02 lip 2017

babka napisał(a)
Odwiedziłam wczoraj dwie szkółki. I zakochałam się .... w dereniu kousa "Venus"
Pierwszy raz na żywo widziałam takie cudo, zdjęcia w internecie nigdy nie są w stanie oddać uroku roślin.
No i mam dylemat znów na co się zdecydować w miejsce gdzie są stipy. ŚŚ czy dereń

Ale już wiem na 100 % (chyba ) jakie drzewa staną przy płocie

hihihi czyli dylematów ogrodywch c.d. a nie zdradzisz rąbka tajemnicy, na jakie drzewa się zdecydowałaś????

p.s. cieszę się, że piesek ma się lepiej :*
babka 16:02, 02 lip 2017

Zdradzę jak juz się "na bank" zdecyduję Może jutro?

Tofikowi wrócił apetyt, hurra Nawet dziś ogłuchł i zrobił sobie małą ucieczkę. Siły mu jednak szybko opadły i zrobił bam do rowu Jeszcze długa droga przed nami.
Jego choroba pokrzyżowała nam plany urlopowe, właśnie mieliśmy siedzieć na południu a jutro spotkać się z Renią buszującą w zbożu i kukurydzy. Szkoda, bardzo żałuję ale cóż - życie ...
beata_m 16:15, 02 lip 2017

babka napisał(a)
Zdradzę jak juz się "na bank" zdecyduję Może jutro?

Tofikowi wrócił apetyt, hurra Nawet dziś ogłuchł i zrobił sobie małą ucieczkę. Siły mu jednak szybko opadły i zrobił bam do rowu Jeszcze długa droga przed nami.
Jego choroba pokrzyżowała nam plany urlopowe, właśnie mieliśmy siedzieć na południu a jutro spotkać się z Renią buszującą w zbożu i kukurydzy. Szkoda, bardzo żałuję ale cóż - życie ...

może być i jutro

a co do drugiej części wypowiedzi, dobrze że piesek dobrzeje i dokładnie ... życie, ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze także głowa do góry!!!
babka 22:31, 02 lip 2017

Tyle, że to już drugi rok wyjazd nie doszedł do skutku

Moja różyczka jest niesamowita, jest cała obsypana pąkami. Żeby jeszcze tylko więcej słońca było a mniej deszczu.

babka 22:36, 02 lip 2017

U wszystkich jeżówki już dają popis, u mnie tylko te dopiero zaczynają.

Dwie kępki beautiful kisses zjedzone przez ślimaki

Na tarasie:

Poprosiłam eMa o zrobienie tych okiennic a teraz nie mam odwagi prosić by je zdjął

pawel_snopek 22:50, 02 lip 2017

Ja bym te okiennice zostawił pasują do tej skrzyni oraz do całego Twojego ogrodu