Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

HannaR 23:25, 15 maj 2018

Cuda!
Olu, wcześniej nie śmiałam pytać, ale teraz się odważę. Na zdjęciach z zeszłego roku są takie brązowe (chyba miedziane) latarenki z łańcuszkami. Skądeś je wzięła? (Śnią mi się po nocach).

adewzuol 07:54, 16 maj 2018

Ola zdjęcia pocztówkowe a liliowce pod grabami świecą słoneczkiem. Podoba mi się, ale moje jeszcze daleko do kwitnienia mają.
Magleska 09:44, 16 maj 2018

Cudoooooownie przepiękne kadry , zdjęcia na tapetę i pocztówki
Proszę już nie narzekać na swój cudowny ogród
asiak 11:16, 16 maj 2018

Cudowne widoczki
mrokasia 11:17, 16 maj 2018

Słuchaj, ja nie wiem jak Ty to robisz - ponoć ogrodem się nie zajmujesz a wygląda jak z żurnala .
Wiolka5_7 12:16, 16 maj 2018

Śliczne fotki
UrsaMaior 12:20, 16 maj 2018

mrokasia napisał(a)
Słuchaj, ja nie wiem jak Ty to robisz - ponoć ogrodem się nie zajmujesz a wygląda jak z żurnala .

Właśnie!;D
gosika67 18:22, 16 maj 2018

Cześć , jak mam czosnki pierwszy rok, kwitną ładnie ale liście żółkną czy tak jest?
Ładne masz donice na tarasie.
Katkak 20:54, 16 maj 2018

Ola, ale cudnie
babka 21:41, 16 maj 2018

Johanka, Hanka, Ewelna, Magda, Asia, Kasia, Wiolka, Iza, Gośka i Kaśka
Rozpieszczacie mnie tymi komplementami, jeszcze mi woda sodowa od tych komplementów do głowy uderzy
Ale dziękuję wam bardzo, cieszy to ogromnie że nie tylko mnie samej się podoba

Haniu, te latarenki/pochodnie kupiłam w sklepie ze starociami z importu. Czasem można całkiem fajne rzeczy tam wyszukać. Tylko szkoda że często nie są wcale tanie jak na starocie. Przypomniałas mi, że dawno tam nie byłam

Ewelinko, te moje liliowce chyba z tych wczesnych są. I wydaje mi się że nie dość obficie kwitną, poczekam do przyszłego roku jak trochę kępy się rozrosną bo to przecież ich pierwszy po podziale jest

Magda jak będę miała taki bogaty ogród jak Twój to przestanę narzekać

Mrokasia to tylko mały wycinek, ogrodu i poza tym rośliny same rosną, bez mojej pomocy

Iza, j.w.

Gosik czosnki mają tę wadę że ich liście szybko schną i szpecą. Dotąd je obrywałam ale osłabiło to cebulki i w tym roku rosną drobniejsze. Dodatkowo suszki trzymałam na rabacie zbyt długo i to też miało wpływ na ich kondycję.