Fajne zakupy, Purple Pion piekne, nie wiem czy się skusze na tulipany, bo sie na nie pogniewałam. Wkurzają mnie ich liście. Muszę zapolować na krokusy i czochy.
ja tez juz zaczęłam cebulowe kupować musiałam aż dwie biedronki odwiedzić żeby kupić 8 czosnków - niestety więcej nie było za to tulipanów było mnóstwo!
będę musiała się pobujać trochę po tych biedronkach żeby czosnków dokupić, nie widziałam w ogóle tych fioletowych są tylko białe ( na szczęście bardziej mi się podobają) czy u was w biedronkach są fioletowe?
To co w zeszłym roku kupiłam, ledwo starczyło, żeby na front posadzić, a i tak było "kapnięte" jak to Gosia nazwała, teraz posadzę na kolejnych rabatach, na których w tym roku nic nie było.
Rozumiem bułki i cebulki kupić przy okazji, ale żeby 120 km po tulipany jechać?
Dziołszki - jak Wy hurtowej ilości krokusów czy innych cebulowych potrzebujecie to poczekajcie na promocje w listopadzie. Jeśli chodzi o tulipany, czosnki, hiacynty to marketowe ceny są bardzo okazyjne, ale krokusy czy szafirki lepiej w necie kupić
U nas tez tylko białe i zaledwie po jednym opakowaniu na karton.
Na pewno w drugim rzucie będą.
A Ty tulipanów nie kupujesz?
Kurcze te liście u nich są wkurzające, ale w sumie z czosnkami jest tak samo, jak się obetnie za wcześnie to cebule w kolejnym roku będą słabsze no i trzeba przeboleć te uschloki.