Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 08:10, 01 wrz 2016

Moniq napisał(a)
cudne mugawki z ogrodu, a Artemis powala i jeszcze mówisz że bezproblemowa; chyba sie skuszę?
gdzie kupowałaś, moze pamietasz?

Problemem u niej jest, że to śmieciuszka wielka - obficie kwitnie to tez obficie smieci, ale przy wszystkich innych zaletach ja jej to wybaczam.

Podeślę Ci wieczorkiem namiar na miejsce zakupu.
nawigatorka 10:10, 01 wrz 2016

O Edyta Ty będziesz wiedzieć.slydzalam że tegoroczni pierwszoklasiści będą obowiązkowe pierwsza klasę powtarzać i dołączy do nich rocznik mojej córki.też masz takie informacje?
anna_t 10:27, 01 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

Ten rozchodnik to Red Cauli, daje po oczach!

Na brzozowej to teraz jest taki busz, że nogi nie ma gdzie postawić.
Więcej fotek brzozowej chcesz?

wybierasz się do Wawy?może byś mi znalazła parę gałazek?
no ciekawa masz ta brzozową..
ja nie bede mieć wiec Twoją sie upajam
siakowa 11:20, 01 wrz 2016

Edyta tez mam etap czarnowidzenia W ogrodzie zwłaszcza po scieciu lawendy.....najgorsza rabata w ogrodzie...potem sa juz tylko trochę mniej najgorsze więc kładę się na hamak i zamykam oczy pozdrawiam
lindsay80 12:41, 01 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
O Edyta Ty będziesz wiedzieć.slydzalam że tegoroczni pierwszoklasiści będą obowiązkowe pierwsza klasę powtarzać i dołączy do nich rocznik mojej córki.też masz takie informacje?

Asia, nic o tym nie wiem jeszcze i wolałabym, żeby to się nie potwierdziło, ale spytam w szkole jutro, jeśli będzie okazja z Panią zamienić słówko.
lindsay80 12:45, 01 wrz 2016

anna_t napisał(a)

wybierasz się do Wawy?może byś mi znalazła parę gałazek?
no ciekawa masz ta brzozową..
ja nie bede mieć wiec Twoją sie upajam

Wawę niestety mam za daleko, a poza tym mam ten weekend imprezowy, więc nie jadę.
Wojsławic też nie brałam pod uwagę, ale ostatnio się łamię i ciągnie mnie żeby pojechać, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jakoś trzeba będzie zorganizować przekazanie tych sadzonek rozchodników, będę o Tobie pamiętać, w końcu już Ci nasionka zbieram, to może za jednym zamachem Ci podeślę.
India 12:46, 01 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)
Wszystko gotowe, na 9:30 idziemy, pierwszoklasistka rozemocjonowana, oby nie minęło jej za szybko, ale w 8 osobowej klasie to chyba musi być fajnie i chyba inaczej niż w tłocznej klasie, pożyjemy, zobaczymy...

a mogę zapytać ile Twoja córa ma lat?
Moja ma 6 i zostawiłam ją w zerówce, jakby teraz poszła do I kl. to też byłaby w 11 osobowej klasie a tak to będzie tłok za rok

lindsay80 12:49, 01 wrz 2016

siakowa napisał(a)
Edyta tez mam etap czarnowidzenia W ogrodzie zwłaszcza po scieciu lawendy.....najgorsza rabata w ogrodzie...potem sa juz tylko trochę mniej najgorsze więc kładę się na hamak i zamykam oczy pozdrawiam

O tylko Ty jedna moje przybicie zrozumiałaś, dziękuję
Na fotkach nie widać mączniaka na grabach i różach, koniczyny w trawniku, przyschniętej Elaty i wielu, wielu innych problemów - no ale niech będzie przymykam na to oko i cieszę się tym co jest!
lindsay80 12:52, 01 wrz 2016

India napisał(a)

a mogę zapytać ile Twoja córa ma lat?
Moja ma 6 i zostawiłam ją w zerówce, jakby teraz poszła do I kl. to też byłaby w 11 osobowej klasie a tak to będzie tłok za rok

Luty 2010, właśnie dlatego, że jest z początku roku nie chciałam jej zostawiać w zerówce, gdyby była z końca roku, pewnie już bym się zastanawiała nad decyzją.
India 12:54, 01 wrz 2016

Moja IV 2010, z tego rocznika to tylko dwoje dzieci szło reszta to 7-latki