Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

Filemon24 13:46, 02 paź 2016

to muszę przemyśleć tą jeżówkę dzięki za opis
lindsay80 13:47, 02 paź 2016

frezja napisał(a)
Zacznijcie dziewczyny Bridget od książki polecam

kto wie, czy właśnie taka kolejność nie zaistnieje właśnie w moim przypadku
lindsay80 13:50, 02 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
A długi już go macie? Mieliście myszy gdy go nie mieliście? I to dla ludzi nieszkodliwe tak?

Coś w okolicach 1,5 roku, mieliśmy myszy/nornice wcześniej, ja kupowałam trutki, a eM postanowił dodatkowo podziałać takim sposobem.
O szkodliwości dla ludzi nic mi nie wiadomo, ale pewnie nie byłyby takie urządzenia dopuszczone do obrotu, gdyby były szkodliwe.
Generalnie to ja już tych dźwięków nie słyszę nawet pracując w ogródku, tzn moje uszy przestały na nie zwracać uwagę, bo jest to słyszalne.
lindsay80 13:51, 02 paź 2016

Filemon24 napisał(a)
to muszę przemyśleć tą jeżówkę dzięki za opis

Green Jewel niższa i stoi na baczność.
nawigatorka 13:54, 02 paź 2016

Dziękuję Ci bardzo.kupuj dwa na strych i do garażu.jakby to u nas też działało to znów mam u Ciebie dług

A głośne to jest?
Sebek 13:57, 02 paź 2016

Tereny odzyskane - niesamowite jak taki kawałek ziemi może się zmienić w równy tydzień! Brawo!
lindsay80 13:59, 02 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
Dziękuję Ci bardzo.kupuj dwa na strych i do garażu.jakby to u nas też działało to znów mam u Ciebie dług

A głośne to jest?

Może gdzieś w opisie produktu będzie informacja ile dB emituje ten dźwięk, bo nie umiem tego określić. W garażu jest to piszczenie słyszalne, ale mnie to akurat nie drażni, ale wiesz jak jest, czasami cykanie zegara może być uciążliwe i przeszkadza w zaśnięciu jak się o tym myśli, w tym przypadku może być podobnie
lindsay80 14:01, 02 paź 2016

Sebek napisał(a)
Tereny odzyskane - niesamowite jak taki kawałek ziemi może się zmienić w równy tydzień! Brawo!

I tak sobie myślę, że szkoda, że to nie dziś te Wojsławice, bo już inne wrażenie by ten fragment zrobił na Was, sam wiesz jak było
nawigatorka 14:02, 02 paź 2016

lindsay80 napisał(a)

Może gdzieś w opisie produktu będzie informacja ile dB emituje ten dźwięk, bo nie umiem tego określić. W garażu jest to piszczenie słyszalne, ale mnie to akurat nie drażni, ale wiesz jak jest, czasami cykanie zegara może być uciążliwe i przeszkadza w zaśnięciu jak się o tym myśli, w tym przypadku może być podobnie
ok dzięki.garaż mamy chyba dość daleko.gorzej na strychu.
A jeszcze M pyta do jakiego transformatora macie to podlaczone? Bo jakieś mamy tylko nie wiemy czy odpowiednie. Na aukcji niby pobór energi nie jest podany.edit jest napisane...
Sebek 14:02, 02 paź 2016

lindsay80 napisał(a)

I tak sobie myślę, że szkoda, że to nie dziś te Wojsławice, bo już inne wrażenie by ten fragment zrobił na Was, sam wiesz jak było

Dobrze, że nie dziś, bo na 15 mam do pracy Wtedy nawet bym nie myślał o wyjeździe