Lubię skalną, mam ją też, ale w tym układzie jakoś mnie nie przekonuje - tzn. nie uzyskasz takiego efektu jak na inspiracji, że liście trawy będą delikatnie wystawać spomiędzy kostek, ona będzie widoczna tylko od frontu, patrząc z boku będzie niewidoczna.
Wydaje mi się, że jak kostki bukszpanowe zrobisz zbyt niskie to nie będzie dobrze wyglądać w towarzystwie okazałych drzew.
Całkiem serio, już postanowione!
Czarę goryczy przelał fakt, że one zabierają zbyt dużo miejsca, potrzeba tam jakichś traw a nie mogę ich wsadzić bo koło bukszpanowe z każdej strony przeszkadza.
Muszę tylko się przez zimę namyśleć czy kostki czy żywopłot. Na każde koło wchodziło 12 szt bukszpanu, więc mam z czego poszaleć.
a ja nie chciałam się przy kostkach upierać no widziałam że chcesz te kolka.to mnie zaskoczyles.
Ja mam zywoplocik przy grabowej i go nie lubię.więc nie polecam. Nawet rozsadzilam sobie tam ID ktore do tej pory rosly jedynie pod pniem Grabów by stworzyć takie duże poletka i by ten zywoplocik trochę w nich zginął.
Jakbym się znała to bym u siebie wiecznie nie przerabiała
Ale w sumie to wolę po sobie przerabiać, niż jakbym miała najpierw za projekt zapłacić i potem też przerabiać
Bardzo Ci dziękuję za te fotki róż. Ciągły problem co posadzić w jakiej odległości. No a co do Twojej brzozowej to faktycznie rewelacja, szczególnie z czosnkami.