Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 23:44, 21 paź 2016

Efffa napisał(a)

ile ode mnie mieszkasz? 2km? jestem w szoku co zobaczyłam, u mnie nic takiego nie ma

no widzisz jak zadzwonie do Ciebie kiedyś w sprawie pontonu to przynajmniej się już nie zdziwisz
07:55, 22 paź 2016
lindsay80 napisał(a)

to by się zgadzało bo ja mam fotki z 5 listopada i też już łyse były, krótko, dobrze chociaż, że ja je lubię również z zielonymi liśćmi.

mnie sie kształt liscia i szlachetnośc drzewka podoba wiec mi pasuje ...choć mógłby byc limonkowy przez caly rok
zieloniutka 09:28, 22 paź 2016

lindsay80 napisał(a)

Oby, bo wczoraj po południu na drodze, 150 m od mojego domu taka była sytuacja, straż musiała wypompować wodę, żebyśmy mogli dziś się z domów wydostać

Ktoś w Waszej linii ma dom podpiwniczony?
W miejscu tego bajorka macie taki spadek terenu, że tam wszystko spływa?

Przy wpisie o BOŚ-ów pisałaś, że za prąd płacicie? To ona jest na prąd?

malkul 10:13, 22 paź 2016

uprzejmie donoszę:
http://allegro.pl/zobacz/halloween?bi_s=allegro_so&bi_m=Showcase_MAINPAGE_4&bi_c=halloween_2016&bi_cat=11763
lindsay80 10:43, 22 paź 2016

eee_taam napisał(a)

mnie sie kształt liscia i szlachetnośc drzewka podoba wiec mi pasuje ...choć mógłby byc limonkowy przez caly rok

to mamy podobnie, z tą różnicą, że mi ten krótki żółty epizod wystarczy, przez cały rok chyba by mnie drażnił.

Widze przez okno że dziś żółciejsze niż wczoraj.
Ale palme pierwszeństwa w żółci ma u mnie tulipanowiec, ambrowiec rządzi pomarańczem, a grujecznik piękny był ale dziś zostało mu ledwie parę liści.
lindsay80 10:46, 22 paź 2016

zieloniutka napisał(a)

Ktoś w Waszej linii ma dom podpiwniczony?
W miejscu tego bajorka macie taki spadek terenu, że tam wszystko spływa?

Przy wpisie o BOŚ-ów pisałaś, że za prąd płacicie? To ona jest na prąd?

wszystkie domy bez piwnic na szczescie, tam właśnie jest takie obniżenie terenu i robi się rozlewisko, ostatnio trochę tam się zmieniło ukształtowanie terenu bo właściciele wyrównali działki i od tego czasu właśnie taki problem się po deszczu zrobił jak widać.
Przy oczyszczalni na prąd jest dmuchawa do napowietrzania.
lindsay80 10:49, 22 paź 2016

malkul napisał(a)
uprzejmie donoszę:
http://allegro.pl/zobacz/halloween?bi_s=allegro_so&bi_m=Showcase_MAINPAGE_4&bi_c=halloween_2016&bi_cat=11763

dzięki, na szczęście główny element stroju powstanie z tego co mam w domu, chyba tylko jakieś dodatki trzeba będzie dokupić.

Paradoksalnie mam w domu więcej przebrań dla dorosłych niż dla dzieci - eM na imprezach firmowych czesto ma jakieś przebierankowe atrakcje, przywiózł już do domu przebranie hawajczyka, bawarczyka i egipcjanina
nawigatorka 11:03, 22 paź 2016

Widzisz Twój M przywozi a mojemu trzeba czasem robić. Pamiętam jak na jednej imprezie przebierali sie za ludzi pierwotnych...i celowo jechali cała firma komunikacja miejska
lindsay80 11:06, 22 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
Widzisz Twój M przywozi a mojemu trzeba czasem robić. Pamiętam jak na jednej imprezie przebierali sie za ludzi pierwotnych...i celowo jechali cała firma komunikacja miejska

ale super pomysł pasażerowie, którzy akurat z nimi jechali, musieli mieć ubaw po pachy, haha
lindsay80 13:56, 22 paź 2016

Wraz ze słoneczkiem chęć do pracy wróciła, w końcu jesiennie obsadziłam donice