Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

Efffa 21:19, 14 lis 2016

Mówiłam Ci dzis o mojej nodze, wiec nie wiem czy będę umiała chodzić w czwartek, bo coraz bardziej nie umiem
lindsay80 21:21, 14 lis 2016

Efffa napisał(a)
Mówiłam Ci dzis o mojej nodze, wiec nie wiem czy będę umiała chodzić w czwartek, bo coraz bardziej nie umiem

ojej, to niedobrze - mam nadzieję, że Ci przejdzie, jakby co to możesz się decydować do ostatniej chwili, ja na pewno się wybiorę i jeszcze jedną pasażerkę będę mieć.
bdan 21:24, 14 lis 2016

lindsay80 napisał(a)

Porostki, zaś się czegoś nowego dowiedziałam, Asia widzę, że w terminologii łowieckiej nieźle się poruszasz

Dziś wróciłam do tematu świdośliw, eM właśnie dojeżdża do Gorzowa i zgodził się te 100 km nadrobić i zajechać do szkółki, a Pan chętnie służy pomocą, na ten moment ta kwestia zaczęła się rysować w optymistycznych barwach

Edyta jesteś mistrzynią o zdobywaniu wymarzonych roślin. Jak gdzieś byłaby rekrutacja do działu logistyki, to byłabyś idealną kandydatką
nawigatorka 21:27, 14 lis 2016

O fajnie że Twój M się zgodził dodaj mu otuchy nasza historia transportu z Gdańska do poznania przez Szczecin
Tyle że u nas to M wymyślił ale możesz ten aspekt pominąć fajnie że i dał Ciebie byli przychylni
lindsay80 21:36, 14 lis 2016

bdan napisał(a)

Edyta jesteś mistrzynią o zdobywaniu wymarzonych roślin. Jak gdzieś byłaby rekrutacja do działu logistyki, to byłabyś idealną kandydatką

Danusiu, mój eM nie jest zbyt szczęśliwy w związku z tym wyjazdem, a zapędy organizatorskie faktycznie mam, tylko nie zawsze mi się chce
lindsay80 22:00, 14 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
O fajnie że Twój M się zgodził dodaj mu otuchy nasza historia transportu z Gdańska do poznania przez Szczecin
Tyle że u nas to M wymyślił ale możesz ten aspekt pominąć fajnie że i dał Ciebie byli przychylni

Już mu opowiadałam i fotki pokazywałam, na pewno to przyczyniło się do jego decyzji, tylko tam w pracy ma stresująco, mam nadzieję, że nic się nie pokomplikuje.

Dziś kupiłam te tłoczone bombeczki co ostatnio rozmawiałyśmy, przecenione były
UrsaMaior 22:02, 14 lis 2016

Magda70 napisał(a)

następna zachorowała na poroża
Ciekawa jestem co z nich wykombinujesz...

Byłam kiedyś przy zdejmowaniu takich trofeów. Zgrzytu noża na czaszkach nie zapomnę:/
nawigatorka 22:04, 14 lis 2016

lindsay80 napisał(a)

Już mu opowiadałam i fotki pokazywałam, na pewno to przyczyniło się do jego decyzji, tylko tam w pracy ma stresująco, mam nadzieję, że nic się nie pokomplikuje.

Dziś kupiłam te tłoczone bombeczki co ostatnio rozmawiałyśmy, przecenione były
serio a po ile? Masz może fotki innych kolorów? Może na priv
nawigatorka 22:04, 14 lis 2016

UrsaMaior napisał(a)

Byłam kiedyś przy zdejmowaniu takich trofeów. Zgrzytu noża na czaszkach nie zapomnę:/
nie zazdroszczę.ale są też zrzuty które są jakby to powiedzieć...naturalne.
lindsay80 22:06, 14 lis 2016

UrsaMaior napisał(a)

ojej, w czymś takim to nie chciałabym uczestniczyć, nawet myślenie o tym przyprawia mnie o dreszcze.