A pokaz red cauli w całości jak wyglada cała roślina, trzyma się prosto ?
moja po cięciu do zera w trakcie kwitnienia odrosła i zakwitła jeszcze raz. Tez u mnie wyleciala
U mnie było dokładnie tak samo, może miesiąc upłynął od całkowitego ścięcia, a ona ponownie zakwitła - ja jeszcze nie wywaliłam, bo nie chcę teraz traw na jej miejsce przesadzać i dzielić, ale wiosną to nieuniknione.
Proszę: od frontu, od góry i z boku Wydaje mi się, że w tym roku mniej rozkraczony niż w ubiegłym.
Przyszła mi do głowy taka nowość miskant Morning Bright, niższy i jaśniejszy od ML, ale jeszcze trudno dostępny. Ma go w ofercie szkółka koło W-wy, ale nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej. No i nie wiem jak z kwitnieniem.
Agnieszko, to na co się zdecydowałam robiąc tą rabatę już nieaktualne. Kółka bukszpanowe wokół wiśni zamieniłam na prostokąty przed nimi, dzięki temu, zrobiło się miejsce przy ogrodzeniu i posadziłam tam miskanty ML i fioletowe liatry, między Umbrami mam róże Artemis, przed nimi były berberysy Goldalita, niebieskie szałwie i jeżówki Butterfly Kisses, a teraz to wszystko idzie out, a dam tam po 3 leśne Carexy, hoduje je od ubiegłego roku i takie są teraz
Miskanty znowu urosły nie takie one "kleine" skoro przekroczyły wysokość ogrodzenia, czyli 155 cm.