Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

alis 21:51, 23 maj 2018

mirela napisał(a)
Witaj w sieci . Chciałam Ci tylko powiedzieć, że właśnie kupiłam cztery rodzaje Hakonechloe w Albamarze: Aureolę, All Gold, Naomi oraz Beni Kaze.
Zachęciłaś mnie .
ps. żurawki już siedzą sobie w cieniu i podnóży rh . Jeszcze raz dziękuję. I dziękuję, ze mogłam zobaczyć Twój piękny ogród . Cudo. Przypomnij mi - jarzmiankę masz z grackami ? MAsz fotkę jak gracki sa już wysokie, dokąd jarzmianka im sięga ?

Długo czekałaś na przesyłkę?Ja już drugi tydzień.
lindsay80 21:52, 23 maj 2018

mirela napisał(a)
Witaj w sieci . Chciałam Ci tylko powiedzieć, że właśnie kupiłam cztery rodzaje Hakonechloe w Albamarze: Aureolę, All Gold, Naomi oraz Beni Kaze.
Zachęciłaś mnie .
ps. żurawki już siedzą sobie w cieniu i podnóży rh . Jeszcze raz dziękuję. I dziękuję, ze mogłam zobaczyć Twój piękny ogród . Cudo. Przypomnij mi - jarzmiankę masz z grackami ? MAsz fotkę jak gracki sa już wysokie, dokąd jarzmianka im sięga ?

No niezła jesteś, bardzo bym chciała zobaczyć jakie roślinki dostaniesz, bo wiem, że mają w ofercie, ale ja się wahałam tam kupować z obawy przed tym, że to co przyślą będzie miało po dwa ździbełka, a może niesłusznie.

Mam nadzieję, że żurawki Ci się ładnie przyjmą - te które ja sobie oderwałam jakby nie zauważyły, że zostały podzielone i przesadzone

Jarzmianek nie mam z grackami tylko z kłosownicą.
lindsay80 22:26, 23 maj 2018

effka napisał(a)
Trawy zachwycające, Twoje przedpłocie musi skupiac uwagę przechodniów, ja bym stała i się gapiła aż bys mnie pogoniła hehe

Wiem, że się podoba bo co jakiś czas ktoś chwali, ale z racji, że mieszkam na końcu ulicy to na nadmiar gapiów nie narzekam
lindsay80 22:27, 23 maj 2018

UrsaMaior napisał(a)
Coś w tym jest Moje pogniły. Wyobrażasz sobie? W moim piachu?

no patrz, czosnki to miały być takie pewniaki, a okazuje się, że i im może coś nie podpasować.
MirellaB 22:37, 23 maj 2018

Fajnie kwitnąco. Nacieszyłam oczy jak zawsze
lindsay80 23:22, 23 maj 2018

paulina_ns napisał(a)
Zdjęcia obejrzałam, oczy nacieszyłam, widzę,że Ty też masz munstead Wood co ktoś wstawia jej zdjęcia kolor kwiatu ma inny i w końcu nie wiem jaki, moja maleńka dwa pąki dopiero ma, ale do kwitnienia im jeszcze daleko, dzisiaj domówiłam drugi krzak liczę,że przyjdzie zapączkowany ślicznie wszystko Ci rośnie, drzewa cudne

Mam 4 szt MW, już kwitną, najwcześniej ze wszystkich róż u mnie wystartowały.

Kilka fotek z dziś, w zależności od padania słońca, ich kolor inaczej wygląda

lindsay80 23:23, 23 maj 2018

alis napisał(a)

Długo czekałaś na przesyłkę?Ja już drugi tydzień.

ojej, to straszne mają opóźnienia, ale chociaż uprzedzili, że tyle trzeba czekać?
lindsay80 23:32, 23 maj 2018

MirellaB napisał(a)
Fajnie kwitnąco. Nacieszyłam oczy jak zawsze

Oj już jest dużo kwiecia, a przecież nawet róże dobrze nie zaczęły, nie mówiąc o jeżowkach, których też u mnie pełno.

lindsay80 23:38, 23 maj 2018

Trochę pstryków

Czosnki Purple Rain - podobają mi się, duże główki, dosyć niskie.

lindsay80 23:46, 23 maj 2018

Gigantyczne jarzmianki z kłosownicą i kwitnące na biało żurawki

Kalmie