Fajne nożyce a w ogrodzie też cudnie
Gdzie kupiłaś GF?
Czy to pora cięcia cisów już? Edytko też proszę o namiary na te nożyce Ogród przecudny, wszystko mi się u Ciebie podoba
O, no to spoko będę Cie obserwować co wyprawiasz z tym terenem
GF miały u mnie przez trzy sezony trzy klaki. Oj złe im u mnie było i nie polubiliśmy sie. Twoje ładniutkie i oby tak trzymały
Edytko powiem Ci że ja mam Fiskarsa od kilku lat i jestem z nich mega zadowolona, eM oszczy mi je co rok i jest ok a cięcia cisów i buksów mam sporo ale jak ma być jeszczelepiej to czemu nie a model falisty do zapamiętania na przyszłość,tylko nie wiem jak eM podejdzie do oszczenia ich.... Busz u Ciebie sie zrobił, pięknie ..macham
Nawet nie wiedziałam, że miałaś - mam nadzieję, że my się polubimy. Jak tam u Ciebie z deszczem, popadalo w końcu coś? U nas dziś znów ulewa była.
ani kropli. Ogród umiera w oczach. Nawet najstarsze Bukszpany zasychają. Jarzmianki z obwieszonymi kwiatami, trawy poskręcane... lejemy ale to jak pudrowanie syfa
mam podobnie ...wczoraj i dzisiaj były deszcze w okolicy ...dla mnie zabrakło ...czekam na deszcz ...bo to pudrowanie jest mocno nudne