Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

Efffa 19:58, 18 lip 2018

Nie mówiłaś że taka ładna molinie zamawiasz,nie chcesz się pozbyć jednej?
nawigatorka 19:58, 18 lip 2018

Na fotce pod naparstnicami to cynia?
Czy mi się wydaje czy któreś z tych różowych jezowek przechodziły przez nasze ręce? Które to były? Sprawdzają się?
lindsay80 20:08, 18 lip 2018

Monia81 napisał(a)
Cudne masz te jeżówki, w tych btterfly kisses się właśnie zakochałam przez to, że pada to nie żal mi, że w ogrodzie nie robię a nad ogórkami siedzę... a jak tam kociaczki? pozdrawiam i buziaki wysyłam

Ja się dopiero co odkopałam z przetworów owocowych, ale w niedzielę znowu coś przywiozę do przerabiania

Polecam wszystkim moje ulubione powidła dla leniwych, robię je już od wielu lat i naprawdę ten przepis się sprawdza.

https://gotujmy.pl/powidla-dla-leniwych,przepisy-sliwki-przepis,243136.html

Kotki już się fajnie zaaklimatyzowały, cała rodzina oczywiście oszalała na ich punkcie, wypuszczamy je już na podwórko, ale na razie trzeba ich pilnować - najbardziej uwielbiają zabawy w stipie

lindsay80 20:10, 18 lip 2018

anna_t napisał(a)
Ładna sadzonki. Trzcinniki spokojnie na 4 możesz dzielić, to jest sprinter przyrostowy!

Tak sadzonki dorodne, jestem zadowolona.
To dobra wiadomość, na razie ich nie będę dzielić, ale wiosną pewnie tak.
lindsay80 20:12, 18 lip 2018

Efffa napisał(a)
Nie mówiłaś że taka ładna molinie zamawiasz,nie chcesz się pozbyć jednej?

Chyba Ci pisałam co zamawiam, wzięłam tylko 3 więc na razie nie ma czym się dzielić

Chciałam molinię pośredniej wysokości między KF a ED i ta taka jest, jeszcze kiedyś Moorhexe sobie sprawię.
lindsay80 20:16, 18 lip 2018

nawigatorka napisał(a)
Na fotce pod naparstnicami to cynia?
Czy mi się wydaje czy któreś z tych różowych jezowek przechodziły przez nasze ręce? Które to były? Sprawdzają się?

Tak to cynia, posiałam dwie odmiany białych i jedną zieloną, czekam aż rozkwitną, bo ta co zakwitła chyba nie do końca jest taka jak miała być.

Te jeżówki, które pomagałaś załatwić Ty i Mirella też są śliczne, ale tym razem nie ma ich na zdjęciach - w każdym razie są jednymi z moich ulubionych, więc warto było się na nie uprzeć
estre 20:38, 18 lip 2018

Super te molinie są. Żałuję, że też nie wzięłam.
Piękne obrazki przed deszczowe. Oby się w końcu skończył.

Pamiętam o priv, jutro napiszę
lindsay80 20:49, 18 lip 2018

estre napisał(a)
Super te molinie są. Żałuję, że też nie wzięłam.
Piękne obrazki przed deszczowe. Oby się w końcu skończył.

Pamiętam o priv, jutro napiszę

Efffa też o nich myśli to może się spikniecie I znowu wyjdą łączone zakupy, bo ja chyba na razie mam już wszystko co chciałam kupić
mrokasia 21:00, 18 lip 2018

Ale u Ciebie jeżówkowy zawrót głowy!!! Oglądałam zachłannie bo właśnie nabyłam sobie kilka odmian jeżówek i już się cieszę na następne sezony .
Fajna ta molinia i trzcinnik.
Wiolka5_7 21:20, 18 lip 2018

Dużo masz odmian jeżówek, wszystkie śliczne właśnie czekam na wysyłkę kolejnych jeżówek

Jaką wysokość ma twoja Delicious candy, bo szukam alternatywy dla Southern belle jak mnie wkurzy,za to pokładanie...