Ale kotki słodziaki ja mam kota i psa i granulki wysypane pod jeżówkami a kot tak jak pisze Justyna byleczego się nie chyci moje zwierzaki nie interesują się nimi ale Ty masz jeszcze młode kociaki to jeszcze głupiutkie i ciekawskie są.
Ten pierwszy bardzo ciekawą kolorystykę ma - jakby szary kot przeszedł przez składzik węgla - super to umaszczenie Drugi też śliczny
dzięki Co ile ją sadzicie ? mi ślimaki wchodza na .. elewację, drzwi wejściowe i ostatnio ściągałam je z okna balkonowego Chyba jakąś gęś sobie sprawię
55-60cm
deszczu zazdraszczam bo u nas ban na podlewanie, mandat i/lub wiezienie od 8 do 14 dni. sciage o jezowkach sciagnelam i zapisalam. jezowki kuopwalas stacjonarnie czy przez net? Jesli net to moge prosic o namiary? Szukam paru, ale konkretnych [choc sama musze skrocic listę!] ale w wiekszosci sklepow internetowych sa niedostepne. Twoje są piękne!!!
Moje koty granulek na ślimaki nie ruszają, ale jednego parę lat temu straciliśmy bo chodził do sąsiadów i wyjadał trutkę na szczury... więc z tą mądrością ton różnie bywa, za to mam psa co byle czego nie zje.
Kociaki nuesamowite, czy ten pierwszy to jakaś rasa?