Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 16:06, 08 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

U ja za Twoja namowa tak zrobilam...czyli nie wyjdzie?wiecej galazek nie mam

A ja od razu jak czytałam co Iwonka napisała to stwierdziłam, że Ty możesz być szczęśliwa, bo masz anabelki do ukorzenienia.
Może jednak w przypadku tej odmiany się uda, bo wszyscy piszą, że one najchętniej się ukorzeniają.
A z Tobą przecież wszystkie roślinki dobrze współpracują
lindsay80 16:07, 08 mar 2016

Kacha123 napisał(a)
Czyli jest nadzieja dla naszych patyków

Na to wygląda, też się cieszę!
lindsay80 16:08, 08 mar 2016

Sebek napisał(a)

Anabelle to co innego, te akurat ukorzeniały mi się z dwóch oczek, tylko zawsze je zanurzałem w ukorzeniaczu.
Bukietowe tylko jakieś kapryśne są

Jeśli Ci nie wyjdzie to wyślę Ci swoje patyki

Trzymajmy kciuki żeby się udało
nawigatorka 16:21, 08 mar 2016

Sebek napisał(a)

Anabelle to co innego, te akurat ukorzeniały mi się z dwóch oczek, tylko zawsze je zanurzałem w ukorzeniaczu.
Bukietowe tylko jakieś kapryśne są

Jeśli Ci nie wyjdzie to wyślę Ci swoje patyki

Spoko.jak nie wyjdzie to kupiebsadzonki.az taka cierpliwa nie jestem
nawigatorka 16:21, 08 mar 2016

lindsay80 napisał(a)

A ja od razu jak czytałam co Iwonka napisała to stwierdziłam, że Ty możesz być szczęśliwa, bo masz anabelki do ukorzenienia.
Może jednak w przypadku tej odmiany się uda, bo wszyscy piszą, że one najchętniej się ukorzeniają.
A z Tobą przecież wszystkie roślinki dobrze współpracują
o ile o nich nie zapomne
Marta 21:30, 08 mar 2016

lindsay80 napisał(a)

Mi również Marta, dziękuję za zaproszenie i za te dziesiątki patyków, mam nadzieję, że nie schrzanię tego kompletnie i chociaż z kilku wyrosną roślinki

No i oczywiście zapraszam do mnie, uściski

Przyjemność po mojej stronie Mam nadzieję, że patyczki się ukorzenią.

Stipę już wysiałam. Jeszcze raz dziękuję za nasionka
Marta 21:30, 08 mar 2016

dubelek

Marta 21:38, 08 mar 2016

Następne opuchlaki dzisiaj znalazłam. Żurawki zostały mi w ręce Oby Twój ogród ominęły te wstrętne robale.
lindsay80 22:31, 08 mar 2016

Marta napisał(a)
Następne opuchlaki dzisiaj znalazłam. Żurawki zostały mi w ręce Oby Twój ogród ominęły te wstrętne robale.

Może ja żyję w błogiej nieświadomości, bo jeszcze nie sprawdzałam czy moim żurawkom coś w korzeniach nie siedzi.

Trzymam kciuki za stipę, kilku osobom z moich nasionek już wyrosła, więc powinno być dobrze.
Marta 22:51, 08 mar 2016

lindsay80 napisał(a)

Może ja żyję w błogiej nieświadomości, bo jeszcze nie sprawdzałam czy moim żurawkom coś w korzeniach nie siedzi.

Trzymam kciuki za stipę, kilku osobom z moich nasionek już wyrosła, więc powinno być dobrze.

Mam nadzieję, że nie uśmiercę stipy, jeżeli już wzejdzie.
Jeszcze dwa lata temu, żyłam w nadziei, że opuchlaki nie zagoszczą u mnie, jednak w zeszłym sezonie już je wyczaiłam. Muszę przekopać ziemię, pozbierać dziadostwo i kupić Biomass, ale czy coś pomoże? Zobaczymy.