Pięknie, kolorowo, z owadami i ptakami. Prawdziwy, żyjący ogród przyjazny wszystkiemu i wszystkim. Uwielbiam zapach goździków kamiennych, nawet mam nasionka, ale jak pomyślę że dojdzie mi kolejny pojemniczek do podlewania to chyba już mi się nie chce.
Portrety róż piękne a warzywnik wzorcowy.
Ja już też nie wyrabiam w tej spiekocie. Tak jak i moje rośliny - nawet te lubiące słońce jak róże maką pospuszczane smętnie kwiaty od tego żaru i pragnienia. Wiadomo - jak podleje to im się polepsza ale na drugi dzień znowu to samo.
Dla mnie też kamienne
mama je tak nazywała więc ja też.
Furczak pięknie się prezentuje. Kilka lat temu pełno na balkonie. Od jakiegoś czasu rzadko je widuję.
Pięknie jest, może nie w kazdym zakątku jak chcialabym .
Owadów to jest ogrom...
Ja tez bardzo , bardzo lubię te goździki kamienne.Mam do nich wielki sentyment.
Ja ciebie dorotko rozumiem,, ja tez tak ma,dużo rożnych roślin chce,,ale potem do plewienia , podlewania,, tylko przybywa.
Róża Elshorm - jedna z moich ulubienic
Eden Rose tez pięknieje...
Gosiu bardzo dziękuję za te słowa.
Warzywnik w koncu mam jaki chcialam.Spory, nie pod drzewami. wszystko lepiej rośnie,, pracy trochę jest,,,a le co to dla a nas ogrodomaniakow.Mniej siedzenia w fotelu, mniej bzdur w głowie i więcej ruchu.
Fakt,, ta spiekota dokucza...ale mi te komary bardziej dokuczają, niż te upały.
To fakt, rośliny ten upal bardo odczuwają..
Ja dzisiaj zauważyłam borówki przesadzane wiosna, zabidzone,liście zolnace, zwieszone,, owocki male bidki,,, oj n ie wiem czy krzaczki te mi nie padają.
Podwalam..ale nie wiem co z nimi Bedzie.
Dla mnie tez zostaną kamiennie.Mam do nich wielki sentyment.
Furczak już wcześniej był, tylko aparatu w reku nie miałam.
moze i u ciebie jest,,, ale nawet czasami oczami trudno go wychwycić.
Odwiedziny boćka -----stówek nie przyniósł ale może wnuki przynieść bo u nas na Podlasiu to dzieci przynosił ha ha Buziaki .Jak zbierzesz więcej nasion gożdzików to poproszę
O widzę ze też już kolby trwki są na tych pierwszych najlepsze nasiona jak chcesz zebrać Pilnuj ich .