Pięknie i kolorowo. Ja cały czas walczę u siebie żeby było więcej kolorów. Cały czas mam wrażenie, że jest za zielono a za mało kwiatów, ale boję się żeby nie przedobrzyć. Cudny ogród.
Dziękuję ci za życzenia dla zdrowia dla moich panów i za dobre słowa. Trochę nerwówki jest póki tych wyników na studia nie ogłoszą Ale cieszę się,że ona jest z nami już
Ja sama nie wiedziałam,że w maczkach jest taka różnorodność.EW tym roku po raz pierwszy mam ich więcej.
Clemki sa rózne, sporo jest co ładnie rośnie. A kilka takich mizerot, co kwitnie tylko kilkoma kwiatkami.I nie wiem dlaczego.Z Ville de lyon jestem bardzo, bardzo usatysfakcjonowana.Co roku ładnie rośnie i obficie kwitnie.
E.V.- też bardzo ładnie rośnie i co roku obficie kwitnie.
Drugi E.V. a miał być Jacmani
Kolejny clemastis w pączkach
Dziękuję ci za dodre i miłe słowa.
Ja przez kilka lat cały czas praktycznie coś dokupywałam i jeszcze już ciutt mnie ale dokupuję i dosadzam,żeby w tym moim ogrodzie cały czas było coś kwitnącego.I już tak jest.Także i u ciebie tak będzie, jak będziesz dosadzać.
A pokażesz swój ogród,??Z chęcią zobaczyłabym go
róża Elmshorn .Kwitnie długo aż do przymrozków i prawie cały czas.
Hortensja Dębolistna pięknieje i cieszy
Aniu współczuję kontuzji, dla obu stron nie jest to sytuacja komfortowa. Zalew przecudny i klimatyczny, a twój ogród jak zawsze zachwyca. Ile tam różności... W zeszłym tygodniu też sobie kupiłam hortensję dębolistną. Facet miał dwa rodzaje: jedne pokraki ale kwitnące a drugie bez kwiatów ale ładny pokrój krzaka. Wzięłam te drugie. Liczę że się pięknie przebarwi jesienią.
Oj nie , oni skręćka dostają a ja też.Moje chłopaki sa samodzielne, nie trzeba było ich obsługiwać, usługiwać.A teraz muszą, prosić i wołać.Ale cóż. damy radę.
Grunt,że dnia na dzień jest lepiej
O tak, i zalew i okolice Dębowego, sielkie, spokojne, wiejskie i piękne.
Do tego wspaniali sąsiedzi.
A ogród, wiesz, jak to jest duzo i wszystko się podoba i tak notorycznie ściąga się do ogrodu rośliny, cebule i tak potem to wyglada,że często po jakiś obchodach człowiekowi coś pasuje albo nie .I już planuje nowe przesadzenia, nowe uzupełnienia.
O hortensję dębolistną kupiłaś. Suuper.
Ale słyszałam ,że jest kilka odmian i w tej grupie.I rożne kwiaty mają.Ciekawa jestem jaka jest ta twoja.Ale fak, na jesieni pięknie one się wybarwiają
Ashamed Fairy
Rosomane Janon
Leonardo Da Vinci
Munstead Wood