Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród wyrozumiały

Ogród wyrozumiały

Olili 11:50, 08 paź 2015

ren133 napisał(a)

Nie zapominaj, że jutro też jest dzień ... ale się namachałaś dzisiaj ... podziwiam ... a jutro z rana po kawusi nie zapomnij cyknąć dla nas paru fotek

Cyknęłam przed kawusią ,szybciorem bo ziiimnoooo a teraz mam kawusię i zaraz wstawię
Olili 11:51, 08 paź 2015

Iwk4 napisał(a)
Pracowity dzień miałaś.Ciekawa jestem Iza efektu. Pozdrawiam serdecznie

Iwonko z efektem nienajlepiej....ale przecież od czego jest taki czasownik jak przesadzanie (pocieszam się )
Olili 11:58, 08 paź 2015

I co nieco Wam pokażę ,ale Red Baronowej z kulą nie ,bo ............jest do poprawki ,buuuuu. Pocieszam się ,że już tam ziemia w koło była ruszona od wsadzania i sporo podlewana to już to przesadzanie (przesuwanie ),nie będzie tak bolało ...Wkurza mnie bo poszłabym już ,bo nie mogę ścierpieć,ze jest nie tak ale siedzę z Malutką sama w domu i nie mam jak .

Dobra wklejam zdjęcia ,które mam

Olili 12:01, 08 paź 2015

Liczę na to ,ze gdy to się porozrasta to zatrą się te wszystkie nierówności ,niedokładności ,tylko się to będzie przenikać fajnie
Toszka 12:33, 08 paź 2015

Proszę ciebie, toż już jaki jest efekt!!!!! I to wszystko tymi, TWOIMI ręcami !!!!!!
Olili 13:14, 08 paź 2015

Toszka napisał(a)
Proszę ciebie, toż już jaki jest efekt!!!!! I to wszystko tymi, TWOIMI ręcami !!!!!!

Wiesz co, czasem pożyczałam trochę innych rąk ,no ale sporo było moimi ..

A efekt powiadasz...hmmmm....czy Ty aby prawdę mówisz?
Olili 13:16, 08 paź 2015

Widzę,że Platana muszę w inną stronę nagiąć,bo się krzywi nie tak jak potrzeba.

Roślinki nie są całkiem malutkie to i owszem coś widać,ale czy to ładnie posadzone,to ....sama nie wiem .
Toszka 13:27, 08 paź 2015

Wiesz co, mam taką wadę, nie kłamię, za leniwa jestem by potem pamiętać co i jak komu... wrogów przez to też mam, ale to nie mój problem

Sama nie jestem mistrzynią rządków, nawet jak sznurki ponaciągam. Rozrośnie się, wyrównasz przycinając niesforne loczki i będzie super
Są większe tragedie na świecie...
Olili 14:27, 08 paź 2015

Toszka napisał(a)
Wiesz co, mam taką wadę, nie kłamię, za leniwa jestem by potem pamiętać co i jak komu... wrogów przez to też mam, ale to nie mój problem

Sama nie jestem mistrzynią rządków, nawet jak sznurki ponaciągam. Rozrośnie się, wyrównasz przycinając niesforne loczki i będzie super
Są większe tragedie na świecie...

hahaha też się nie nadaję na kłamcę,bo mam dużą sklerozę

Wiem,wiem,że są problemy gorsze ,sama "trochę" doświadczam i jasne,ze cieszę się z tego co udało mi się posadzić ,ale też oglądam Ogrody tu na forum i zdaję sobie sprawę jak wygląda mój na ich tle
iwka 14:44, 08 paź 2015

Olili napisał(a)

Wiesz co, czasem pożyczałam trochę innych rąk ,no ale sporo było moimi ..

A efekt powiadasz...hmmmm....czy Ty aby prawdę mówisz?

No nie wytrzymam, zaraz klapsa dostaniesz, efektu nie widzisz to ja Ci przypomnę co miałaś rok temu w październiku