Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród wyrozumiały

Ogród wyrozumiały

Toszka 16:03, 12 paź 2015

jeszcze zdążysz je posadzić - w zeszłym roku, o mniej więcej tej samej porze października podobnie zmroziło, a potem było ciepło
Olili 16:52, 12 paź 2015

Toszka napisał(a)
jeszcze zdążysz je posadzić - w zeszłym roku, o mniej więcej tej samej porze października podobnie zmroziło, a potem było ciepło

Nie widziałam ,że mi się wpisałaś..i zaczepiałam Cię w innym wątku byś mi tu fotki ze swojego ogrodu wrzuciła

A tak posadzę..tylko czy teraz mogą być takie cały czas przykryte włókniną czy grzyba nie załapią albo coś?
Olili 16:58, 12 paź 2015

Słuchajcie.....a czy można jeszcze wertykulować trawnik ?????
Pszczelarnia 18:44, 12 paź 2015

Olili napisał(a)
Dziś świętuję rok oficjalnego przebywania z Wami .
Trudno mi uwierzyć ,że to już tyle czasu...ale przecież wiadomo,ze jak towarzystwo doborowe to czas leci szybciuko

Jesteście dla mnie wielkim wsparciem w tworzeniu ogrodu na miarę moich możliwości .Uczę się wciąż,nie zawsze skutecznie ,ale na pewno coś do głowy weszło

Zaobserwowałam u siebie przemianę w ilości kupowanych roślin tego samego gatunku...obecnie kupuję zazwyczaj za .......dużo .

Podglądam Was bardzo często ,nie zawsze zostawiam wpisy,bo z możliwościami bywa różnie,lub zwyczajny brak czasu.

Są Ogrody ,które odwiedzam a ani razu się nie ujawniłam,gdyż nie sposób ogarnąć wszystko.

Wielkie dziękuję dla Was wszystkich

Ja dziękuję za Ogród wyrozumiały - to najpiękniejszy epitet dla Twojego ogrodu.
Olili 18:48, 12 paź 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Ja dziękuję za Ogród wyrozumiały - to najpiękniejszy epitet dla Twojego ogrodu.

Pszczółko
- aż mnie ciarki przeszły, gdy przeczytałam Twój wpis. Czuję się zaszczycona ,że czasem do mnie wpadasz
Zielona 19:47, 12 paź 2015

I ja wpadam Nawet, jeśli rzadko, to jednak lubię zaglądać... i wiesz, że od początku kibicuję. Przede wszystkim TOBIE! A zaraz potem Twojemu ogrodowi
lindsay80 23:29, 12 paź 2015

U mnie dziś były podobne widoki, na szczęscie wszystko się szybko rozpuściło.

Będziesz cięła tą jablonkę wiosną?
Na ulotce od mojej niby pisze nie ciąć, ale znowu od kogoś słyszałam, że się tnie - sama nie wiem, trzeba będzie podszkolić się przez zimę.
Olili 09:31, 13 paź 2015

Marta - fajnie,że mi kibicujesz -),też myślę o Twojej ręce ,bo Twój ogród to ma się wspaniale

Edtka - odpisałam u Ciebie
Olili 20:37, 14 paź 2015

Dziś miałam taką myśl by posadzić cebule...ale na myśleniu się skończyło.Jakoś nie mogłam się przekonać do pracy na tym zimnie.
Muszę sprawdzić kiedy ocieplenie ...
iwka 20:52, 14 paź 2015

Olili napisał(a)
Dziś miałam taką myśl by posadzić cebule...ale na myśleniu się skończyło.Jakoś nie mogłam się przekonać do pracy na tym zimnie.
Muszę sprawdzić kiedy ocieplenie ...

lepiej poczekaj na cieplejsze dni, ja też czekam