Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród wyrozumiały

Ogród wyrozumiały

iwka 14:45, 08 paź 2015

a ta wykrzywiona brzoza jest piękna, dobrze że jej nie usunęłaś
roma2 14:50, 08 paź 2015

Jest świetnie! A będzie jeszcze ładniej gdy wszystko podrośnie. Jeśli chcesz się pocieszyć, to zajrzyj na moją brzozową. Musiałam sobie dorysować drzewa bo takie malutkie. A między nimi na razie puchy i hula wiatr.
Pozdrowionka.
Olili 14:56, 08 paź 2015

roma2 napisał(a)
Jest świetnie! A będzie jeszcze ładniej gdy wszystko podrośnie. Jeśli chcesz się pocieszyć, to zajrzyj na moją brzozową. Musiałam sobie dorysować drzewa bo takie malutkie. A między nimi na razie puchy i hula wiatr.
Pozdrowionka.

Dziękuję

Ale wiesz moje brzozy to były posadzone już dawno,też takie małe liliputki.
Olili 10:54, 09 paź 2015

Dziś świętuję rok oficjalnego przebywania z Wami .
Trudno mi uwierzyć ,że to już tyle czasu...ale przecież wiadomo,ze jak towarzystwo doborowe to czas leci szybciuko

Jesteście dla mnie wielkim wsparciem w tworzeniu ogrodu na miarę moich możliwości .Uczę się wciąż,nie zawsze skutecznie ,ale na pewno coś do głowy weszło

Zaobserwowałam u siebie przemianę w ilości kupowanych roślin tego samego gatunku...obecnie kupuję zazwyczaj za .......dużo .

Podglądam Was bardzo często ,nie zawsze zostawiam wpisy,bo z możliwościami bywa różnie,lub zwyczajny brak czasu.

Są Ogrody ,które odwiedzam a ani razu się nie ujawniłam,gdyż nie sposób ogarnąć wszystko.

Wielkie dziękuję dla Was wszystkich
ren133 11:13, 09 paź 2015

Izuniu Moje gratulacje
Wydaje mi się, że zmierzasz w dobrym kierunku Podoba mi się jak planujesz rabaty ... podglądasz, podpytujesz innych i konsekwentnie realizujesz Oby tak dalej Wszystkiego najlepszego ... nie tylko w ogrodzie ... dużo zdrówka i ... samych dobrych ludzi wokół Ciebie
ewalm 20:58, 09 paź 2015

Iza, to wszystkiego najlepszego

Zmiana jest bardzo duża

Olili 21:44, 09 paź 2015

Reniu-dziękuję

Ewalm- miło,że tak piszesz

Dziś dzień taki,że nie miałam weny do niczego,ale pomyślałam,że może choć tę Red Baronową poprawię,tylko do przesadzenia kuli bukszpanowej potrzebna była pomoc M (dodam,że on pomagał mi ją sadzić) ,mówię do niego wiesz...może pomógłbyś mi posadzić jedną roślinę,no wiesz dołek wykopać...Chętny bardzo nie mogę powiedzieć,poszedł za mną i mówię ,bo tę kulę trzeba trochę w tę stronę przesunąć ,COOOOOOOOO??????????????
Ja spokój totalny mówię potraktuj to jakbyś pomagał mi sadzić po prostu kolejną ,inną roślinę,nie myśl o tym,ze to ta sama co już sadziliśmy
Mala_Mi 22:23, 09 paź 2015

Gratki z okazji roczku I zdrówka na kolejne roczki

Ja też nie kłamię, bo mam ...sklerozę I tak jak Toszka..dzięki temu wrogów też potrafię mieć

Dobrze, że Iwa wyciągnęła Ci focię sprzed roku, bo zapomniałaś ile już zrobiłaś

Idziesz do przodu jak burza .. zrobiłaś w tym roku o wiele więcej niż ja ... i robisz z głową.... już mi się podoba.. a to nowe zasadzenia .. będzie REWELACYJNIE
szemusia 23:09, 09 paź 2015

To ja najpierw pogratuluję minionego roku Popatrz, Iza jak to szybko minęło

Porownianie prac dziewczyny CI zrobiły rewelacyjne - teraz już nie zaprzeczysz, że zmiany nastąpiły kolosalne Rabata wyszła rewelacyjnie
Ale nie moglo byc inaczej, przecież Ty artystyczna dusza jesteś i to przenikanie kolorów nieźle wykombinowałaś...

I muszę przyznać, ze w stronę psychologii też masz niezłe ciągoty - tak eMa przekonac, ze sadzi nie to, co sadzi

Twoje dziecię chore, że piszesz, ze w domu siedzicie?
Buziaczki ślę
LewOgrodowy 19:31, 10 paź 2015

Klecę maila ze zdjęciami do Cię!