Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 20:31, 06 wrz 2016

Wilczyco- dziewczynko dziękuję, że zajrzałaś. Twój ogród to niedościgniony wzór.

Chagall nie narzekaj. Widziałam trawniczek i borówki. Co w połaczeniu z Gruszką i Toszką zwiastuje kolejny cudny ogród.

Makadamia-Asia, dziękuję, że miło! To też ważne wbrew pozorom. (Byłm i dowiedziałam sie o jasminie, nie mylić z jaśminowcem)

Gruszeczko czochram się niezmiennie, niech to cholera. Ze zdjęciami krucho, bo ja nie mam juz co fotografować.

Basilikum - Iza i Toszeczka widzę, że czuwacie nad nami (nieogarniętymi ogrodowo) niezmiennie. Dzię-ku-je-my.

Makusia byłam i podziwiałam cichaczem przedogródek i dąb.

alis 21:21, 06 wrz 2016

roma2 napisał(a)
Ponieważ ja prawie nigdy merytoryczna nie jestem to dziś napiszę tylko jeszcze tyle, że napiszę jutro. Padam dziś, bo papiery mnie wykańczają dużo bardziej niż widły i łopata (może powinnam zmienić pracę?). Komary mnie dopadły i dziś wygibasy robię mniej więcej takie:

Choć jego to chyba nie komary pożarły.

Ależ sportowiec
Kasiek 21:22, 06 wrz 2016

Psia joga
Gruszka_na_w... 21:33, 06 wrz 2016

roma2 napisał(a)
[b] Ze zdjęciami krucho, bo ja nie mam juz co fotografować.

Zaraz, czegoś nie rozumiem. To gdzie Ty wybywasz co tydzień podczas weekendu?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
sylwia_slomc... 22:01, 06 wrz 2016

roma2 napisał(a)
Ponieważ ja prawie nigdy merytoryczna nie jestem to dziś napiszę tylko jeszcze tyle, że napiszę jutro. Padam dziś, bo papiery mnie wykańczają dużo bardziej niż widły i łopata (może powinnam zmienić pracę?). Komary mnie dopadły i dziś wygibasy robię mniej więcej takie:

Choć jego to chyba nie komary pożarły.

Ja to na bank powinnam zmienić pracę bo papiery mnie przygnębiają i zdecydowanie nie są moim konikiem.....to trzeba by lubić choć trochę, a ja lubię kfiotki
Wygibasy mi się bardzo podobają ...dobrze robią na figurę, Ty z robalami , a ja z grzybem walczymy, ale czego się nie robi , żeby wreszcie mieć to miejsce wymarzone
MirellaB 21:31, 07 wrz 2016

Psia joga hi hi to dobre
asiak 21:16, 08 wrz 2016

Witam
Pospaceruje sobie troszkę i poobserwuję
roma2 21:46, 08 wrz 2016

Kasiu-Bawarko i Mirello zapewniam Was, że z jogą nie miało to nic wspólnego !

Gruszko, już tłumaczę . Wybywam co tydzień na tę samą co zawsze działkę moją. Mam jednak nieodparte wrażenie, że ciągle pokazuję to samo. Toteż dbając o Wasze zdrowie psychiczne, nie chcę Was zanudzać. Bo jak zaczniecie zasypiać na "moim pokazie", to kto mnie będzie chciał odwiedzać? no kto?

Alicjo jestem stałą podglądaczką Twojego wątku. No, teraz oddtajnioną i już oficjalną.

Sylwinko czytałam u Ciebie i bardzo mi przykro. Trzeba jednak wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Buziam.
roma2 22:01, 08 wrz 2016

Na dobranoc

roma2 22:02, 08 wrz 2016

I nowa świecka Komendówkowa tradycja na zkończenie, czyli nieustające PJN