Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

sylwia_slomc... 13:26, 09 wrz 2016

Piesio na fotkach wychodzi jakby miał ADHD, musi być z nim ciekawie
roma2 15:38, 09 wrz 2016

Basiu cieszę się, ze nie zasnęłaś z nudów

Kasiu pieskowi szepnę dziś na ucho parę miłych słów od Ciebie.

Makusia mam nadzieję, że fotki "dające po oczach" wzroku Ci nie uszkodziły? Łokieć Ci wystarczy!

Gosiu takie "wash and go" mówisz?

Alicjo to limki. Choć przy zakupie miały etykietkę anabelle hi hi. Ja ją kupiłam w stanie ogólnego wyczerpania (hortensji, nie mojego) za 5 zł, ale żyje całkiem całkiem. Chyba mi się odwdzięcza

Dominiko dziękuję za pochwały. Zawszeć to miło poczytać miłe słowa.

Alicjo gdzies tam wcześniej pisałam o obowiązującej w rodzinie (przyjętej przez aklamację) regule PJN, co znaczy li i tylko, iż Pies Jest Najważniejszy.

Aniu co cudne? Że cudnie (hhehehehe), czy, że klapsy od Toszki... coś czuję, iż to drugie...

Sylwino żwawy jest to fakt. Ale po okresie "szałów" jak mówię, czyli biegania w szalonym tempie po całej działce, znakomicie zajmuje się sobą i jeśli ma w zasięgu wzroku porządny patyk (małymi gardzi) lub plastikową butelkę bawi sie praktycznie sam. Ponieważ już nie oszczekuje wszystkiego co się rusza za płotem, awansował z "wiejskiego sznurka" na "sołtysika"
roma2 15:49, 09 wrz 2016

Do Toszki piszę osobno. Bo się Ciebie trochę bojam. Zdjęć brzózkom narobiłam sto tysięcy. Telefonem. Aparatu niet, bo mały staruch padł. I wierz mi, że na tych zdjęciach g...o widać. Czyli co? Każdej z osobna? Miej litość. Sprawa wygląda tak: żyją i urosły w tym sezonie od moich cycków, do mojej głowy (niektóre więcej). Mam 167 cm wzrostu i biust na normalnym, przeciętnym dla kobiet miejscu. Czyli urosły. Liście ciagle coś atakuje. Przestało zwijać to zaczęło wyżerać "koronki" w środku. Potraktowałam, choć z olbrzymią niechęcią chemią. Jest spokój. Chyba.
Derenie... derenie po wykopaniu i ponownym posadzeniu w ziemi z dolomitem, maczką, wiórami rogowymi i suszonymi skórkami z bananów (mam nadprodukcję), wygladają dużo lepiej. Podrosły i nowe przyrosty i liście wygladają ok. Uff. Nie bij!!!

Juzia 18:51, 09 wrz 2016

Jestem!
Przejrzałam wczoraj cały wątek i stwierdziłam, że byłam u Ciebie zimą...w zeszłym roku
Pamiętam Tygrysa na trawie, latające psy, Ciebie na "kolankowaniu" i na śniegu

Teraz zaszokował mnie widok zielonego domku w otoczeniu zieloności roślin i trawnik i rabaty z kwieciem....chyba pod płotem....ale najbardziej oczywiście DZIUBEK jakiejś nastolatki

Zapisuję się na stałe! Czy chcesz czy nie chcesz

hindsight 09:44, 10 wrz 2016

Nie mogę się skupić na roślinach bo pies zabrał całą moją uwagę. Prześwietny!
alis 11:21, 10 wrz 2016

PJN Dobre
sylwia_slomc... 23:11, 10 wrz 2016

Romeczko zapraszam do altanki
chagall 23:11, 11 wrz 2016

Reguła PJN obowiązuje także u nas
MirellaB 01:58, 12 wrz 2016

Romka PJN zakodowałam
makadamia 08:32, 12 wrz 2016

roma2 napisał(a)
Sprawa wygląda tak: żyją i urosły w tym sezonie od moich cycków, do mojej głowy (niektóre więcej). Mam 167 cm wzrostu i biust na normalnym, przeciętnym dla kobiet miejscu.

Miałam się zapytać: przeciętnym dla kobiet dzieciatych czy nie dzieciatych, ale może już nie drążmy tak szczegółowo