Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 15:26, 25 sie 2016

Tak ładnie zarasta domek ogrodnika. Zięć też zarósł, ale i tak Go kocham. W planach mężowskich dach ma być zielony. Tłumaczyć nie pomaga. Niech tam się z tym sam zmierzy. Poczekam. A potem się uśmiechnę tylko , ładnie!

Toszka 15:49, 25 sie 2016

Roma, a dlaczego nie chcesz żółtych tawuł? Moim zdaniem właśnie żółte, Goldmound ( Golden Princess ) to numero uno Goldflame ma wprawdzie cudne czerwono-pomarańczowe przyrosty, ale potem jest zielona... i taka nijaka
roma2 15:56, 25 sie 2016

Toszko goldflame to chyba ta co mam i nie przepadam. Ona u mnie w słońcu wcale nie zielenieje. Ciągle żółta + te "ceglaste" przyrosty. Nęciła mnie goldmound (i trochę ciągle nęci), tylko obawiam się właśnie o tę żółtość wszelaką, która w upały trochę mnie męczy. Pomyślałam, ze jak kupię zielone i będę szczygła w wał tawuł, to z planowanymi rudbekiami żołtymi jak wiesz i perovskią będzie ok. Zbiłaś mnie z pantałyku. He he
Makusia 15:57, 25 sie 2016

P i e n k n y ten domek ogrodnika!!! O Zięciu wypowiadać się nie wypada Zresztą i tak nie wierzę, że to Twój Zięć, bo Ty oszukujesz bardzo z wiekiem- mąż to Twój pewnie- ewentualnie brat

Toszka też nie wiem ile lat ma, ale po wigorze i energii to wnoszę, że 26- no góra 30
roma2 16:03, 25 sie 2016

Makusia niedowiarku jeden! To mój zięć . Brata mam starszego niż ja, a męża starszego niż mój brat

Toszka to jak nic koło 18-tki.
roma2 16:07, 25 sie 2016

Dla Edziuli

Dziubek pierwszy i zaręczam solennie, że ostatni w życiu. Sauté

Makusia 16:09, 25 sie 2016

Roma- myślałam dużo nad wiekiem Toszki- analizowałam ten temat
Oto wnioski- nie może mieć lat 18-stu, gdyż jest zbyt mądra życiowa na 18 lat i wykształcona. Zatem przyjmując, że nie znajdziemy jej w księdze Guinessa w dziale "najmłodszy student", czy coś w tę mańkę, musi mieć koło 26. Jednakowoż nadal jak na ten wiek wydaje mi się zbyt mądra życiowa, toteż dopuszczam, że ma 30 lat

I jeszcze jedno- nie zakręcisz mnie tym "starszy od"- phi! Ja wiem swoje!
Makusia 16:10, 25 sie 2016

roma2 napisał(a)
Dla Edziuli

Dziubek pierwszy i zaręczam solennie, że ostatni w życiu. Sauté

Roma jeśli to Ty, to strzeliłaś sobie tym zdjęciem w kolano!
Pozdrów męża tudzież brata!

I wyszło na moje
roma2 16:14, 25 sie 2016

Makusia napisał(a)
Roma- myślałam dużo nad wiekiem Toszki- analizowałam ten temat
Oto wnioski- nie może mieć lat 18-stu, gdyż jest zbyt mądra życiowa na 18 lat i wykształcona. Zatem przyjmując, że nie znajdziemy jej w księdze Guinessa w dziale "najmłodszy student", czy coś w tę mańkę, musi mieć koło 26. Jednakowoż nadal jak na ten wiek wydaje mi się zbyt mądra życiowa, toteż dopuszczam, że ma 30 lat

I jeszcze jedno- nie zakręcisz mnie tym "starszy od"- phi! Ja wiem swoje!

Zmuszona do głębszej analizy (nie wertowałam tej znanej księgi, a może w tym szkopuł), stawiam na góra 26. Niektórzy tacy mądrzy są i już, bo znam starszych niz ja a goopich jak but.
roma2 16:18, 25 sie 2016

To ja Makusiu . Mam 51 lat od marca tego roku. Co tam będę kryć, nie mam z tym problemu jakoś. Lubię się nawet!