Kamila trochę ich już zrobiłam, trochę sprzedałam, trochę jeszcze mam i nadal dziergam
Trawy częściowo może w przyszłym tygodniu uda mu się zawiązać o ile pogoda dopisze
Mirelka wianki cudne niestety ja do takich rzeczy nie mam ręki hiacynty też już widziałam po sklepach hihi istne szaleństwo, ale z drugiej strony czemu nie
Mirello nie wiem czemu ale przy Twojej wiadomości na priv nie mam opcji Odpowiedz Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Nawet zmieniłam przeglądarkę i to samo...
Odpowiem Ci zatem tutaj. Fajnie że Twoje hobby może przynieś nawet malutkie dochody. Będzie na nowe roślinki
Chyba też sobie nadziergam tylko nie mam pomysłu jak go przyozdobić
Wianki super Mirelko, wykonanie takich wianków zdecydowanie bezpieczniejsze, niż klejenie na gorąco Ja palucha sobie poparzyłam klejem podczas robienia wianka z hortek
Ja jutro biorę się za wiązanie traw
Dziergane wianeczki bardzo piękne Ci wyszły Ja bym jeden chyba z 2 tyg robiła z moim tempem, a Ty tyle już nadziergałaś
Rozplenice i miskanty mam dopiero od roku, ale ich nie wiązałam i wszystkie młode przeżyły. Czytałam, że wiązane mogą zagniwać w środku.
Serdeczności zostawiam