Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Kawa 13:58, 23 lis 2017

Mirell ile tych wianków robisz? moje "trawy" tez nie zwiazane
MirellaB 15:40, 23 lis 2017

Mixtoorka napisał(a)
Fajowe, czekam aż pokażesz wykończone

Karolka może te, które mi zostaną to przyozdobię, ale to pewnie dopiero w przyszłym roku. Póki co skupiam się na samym dzierganiu
MirellaB 15:43, 23 lis 2017

Makao_J napisał(a)
Wpadłaś z tymi wiankami jak śliwka w kompot. To jakiś maraton bez końca. Podziwiam. Ja zrobiłam jeden na drutach i więcej nie dam rady. Robótki na drutach i szydełku zdecydowanie nie dla mnie.

Pokażesz jaki zrobiłaś?
Nie każdy lubi tego typu robótki. Ja akurat lubię. Każdą wolną chwilę poświęcam na robieniu na drutach tych podkładów
MirellaB 15:45, 23 lis 2017

Kawa napisał(a)
Mirell ile tych wianków robisz? moje "trawy" tez nie zwiazane

Kamila trochę ich już zrobiłam, trochę sprzedałam, trochę jeszcze mam i nadal dziergam
Trawy częściowo może w przyszłym tygodniu uda mu się zawiązać o ile pogoda dopisze
paulina_ns 20:03, 23 lis 2017

Mirelka wianki cudne niestety ja do takich rzeczy nie mam ręki hiacynty też już widziałam po sklepach hihi istne szaleństwo, ale z drugiej strony czemu nie
m_gocha 21:18, 23 lis 2017

Mirello nie wiem czemu ale przy Twojej wiadomości na priv nie mam opcji Odpowiedz Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Nawet zmieniłam przeglądarkę i to samo...

Odpowiem Ci zatem tutaj. Fajnie że Twoje hobby może przynieś nawet malutkie dochody. Będzie na nowe roślinki
Chyba też sobie nadziergam tylko nie mam pomysłu jak go przyozdobić
alis 19:37, 24 lis 2017

Wianki super Mirelko, wykonanie takich wianków zdecydowanie bezpieczniejsze, niż klejenie na gorąco Ja palucha sobie poparzyłam klejem podczas robienia wianka z hortek
Ja jutro biorę się za wiązanie traw
Marga 09:34, 25 lis 2017

Dziergane wianeczki bardzo piękne Ci wyszły Ja bym jeden chyba z 2 tyg robiła z moim tempem, a Ty tyle już nadziergałaś
Rozplenice i miskanty mam dopiero od roku, ale ich nie wiązałam i wszystkie młode przeżyły. Czytałam, że wiązane mogą zagniwać w środku.
Serdeczności zostawiam
MirellaB 14:56, 25 lis 2017

paulina_ns napisał(a)
Mirelka wianki cudne niestety ja do takich rzeczy nie mam ręki hiacynty też już widziałam po sklepach hihi istne szaleństwo, ale z drugiej strony czemu nie

Fajnie, że się pojawiłaś na forum i mnie odwiedzasz
Masz rację z hiacyntami to totalne szaleństwo
MirellaB 14:59, 25 lis 2017

m_gocha napisał(a)
Mirello nie wiem czemu ale przy Twojej wiadomości na priv nie mam opcji Odpowiedz Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Nawet zmieniłam przeglądarkę i to samo...

Odpowiem Ci zatem tutaj. Fajnie że Twoje hobby może przynieś nawet malutkie dochody. Będzie na nowe roślinki
Chyba też sobie nadziergam tylko nie mam pomysłu jak go przyozdobić

Tak będzie na nowe roślinki
Z przyozdobieniem nie będziesz miała problemu. Tyle świątecznych piękności i inspiracji - z pewnością coś wybierzesz