Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 18:29, 03 wrz 2015

wiunia napisał(a)
Mirelka pięknieje Twój ogród z dnia na dzień, masz dziewczyno energię jak i Twoje rośliny

Bardzo lubię pracować w ogrodzie, to mnie relaksuje W tajemnicy Ci powiem, że energii to już coraz mniej - ehhhh starość
MirellaB 18:30, 03 wrz 2015

Warmia napisał(a)
Mirella jak tam Kuba po pierwszym dniu w przedszkolu?

Pierwszy dzień przepłakany, a teraz z dnia na dzień coraz lepiej
Mixtoorka 21:11, 03 wrz 2015

ooo Kubulek do przedszkola pierwszy raz? Z każdym dniem będzie lepiej, u nas w 3 latkach sceny dantejskie! Chyba żywcem obdzierają, biedne maleństwa i jeszcze biedniejsze mamy
PS. Mocno płakałaś ??
My w zeszłym roku mieliśmy dwa debiuty- starsza do szkoły a młodsza do przedszkola. Ale moje są jakieś inne nie chciały wracać do domu
Warmia 21:30, 03 wrz 2015

MirellaB napisał(a)

Pierwszy dzień przepłakany, a teraz z dnia na dzień coraz lepiej

Tylko się nie poddawaj. Moja Hanka poszła bez płaczu i wszystko było ok. do pierwszej choroby i powrotu do przedszkola po ok. tygodniu. Potem przez pewien czas był armagedon i sceny dantejskie, ale z czasem zrozumiała. Będzie dobrze. Ucałuj go od cioci Marty, za to że jest dzielny.
Edyta10 21:59, 03 wrz 2015

Mirelko, tę hortensję dostałam od Reni(rozark), nie znam odmiany
Borbetka 08:46, 04 wrz 2015

Matko jaka starość? Dziecko do przedszkola poszło. To co ja mam powiedzieć? U mnie gimnazjum i starsza podstawówka.
Rozplenice wielkie się robią. Szkoda tylko, że tak długo w sezonie trzeba na nie czekać. Ciężko rozplanować rabatę.
szemusia 22:20, 04 wrz 2015

Jak dziecię w przedszkolu, to masz więcej czasu na ogród Plusy trzeba widziec
U mnie rewelacyjnie sprawdzał się tatuś w roli odprowadzacza w pierwszym tygodniu chodzenia do przedszkola. Chyba twardszy troszku jest
Ale to już stare dzieje...
Pozdrawiam
MirellaB 07:20, 05 wrz 2015

Mixtoorka napisał(a)
ooo Kubulek do przedszkola pierwszy raz? Z każdym dniem będzie lepiej, u nas w 3 latkach sceny dantejskie! Chyba żywcem obdzierają, biedne maleństwa i jeszcze biedniejsze mamy
PS. Mocno płakałaś ??
My w zeszłym roku mieliśmy dwa debiuty- starsza do szkoły a młodsza do przedszkola. Ale moje są jakieś inne nie chciały wracać do domu

Tak płakałam i nadal płaczę jak mąż go zawozi, on tak nie chce jechać, a mimo to się poddaje i mówi "ja muse"

Dobrze miałaś, że Twoje dzieci inaczej przyjęły chodzenie do przedszkola. Nie było Tobie tak przykro. Koleżanka ma podobnie jak Ty. Jej córka po pierwszym dniu już się nie mogła doczekać kiedy pójdzie i ona do babci już nie chce iść, tylko przedszkole i przedszkole
MirellaB 07:30, 05 wrz 2015

Warmia napisał(a)

Tylko się nie poddawaj. Moja Hanka poszła bez płaczu i wszystko było ok. do pierwszej choroby i powrotu do przedszkola po ok. tygodniu. Potem przez pewien czas był armagedon i sceny dantejskie, ale z czasem zrozumiała. Będzie dobrze. Ucałuj go od cioci Marty, za to że jest dzielny.

Nie poddaję się i w głowie mam, że to dla jego dobra. To mądry chłopczyk rozumie tylko mówi, że tęskni za mamą i tatą.
Najgorsze było w pierwszy dzień jak go odebrałam to mnie przepraszał. Przywiozłam go do domu to męża też przepraszał i mówił, że on jest winny - straszne to było. Myślał, że poszedł do przedszkola za karę. Serce boli
A wczoraj odebrałam go przeziębionego
MirellaB 07:32, 05 wrz 2015

Edyta10 napisał(a)
Mirelko, tę hortensję dostałam od Reni(rozark), nie znam odmiany

Ok