MirellaB
11:27, 25 wrz 2015
Gosiu ja też myślę, że Trzcinnik Overdam w przyszłym roku nabierze masy i będzie bardziej sterczący

Na wrzosowisko muszę dokupić 4 szt.wrzośców do uzupełnienia pustych miejsc, posadzić cebulowe, bo mam biało-fioletowe krokusy i żółte krokusy, na próbę kupiłam worek kory i też rozsypie zobaczę czy się sprawdzi. Głównie chodzi mi o to, żeby wiatr nie rozwiewał po trawniku.
Rośliny, które proponujesz na pas zieleni deweloperski zapisałam i myślę, że będzie to dobrze wyglądało. Szału tam nie robię, ale chcę, żeby było ładnie i praktycznie

Chciałam dokupić Columnarisy w miejsca tych, które padły, ale chyba zaczekam do wiosny, bo te dwa nadal dziwnie wyglądają i nie wiem czy przetrwają. Jak padną to zostanie mi tylko jeden, ale piękny jest

Teraz chcę dokupić na rabatę igiełkowa Świerk Białobok, którego pierwszy raz widziałam u Ciebie. Mam dla niego fajne miejsce na zakończenie igiełkowej