Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 20:13, 20 cze 2016

Kasiu dziekuję, jeszcze brakuje perfekcji ale cieszy mnie każdy niewielki drobiazg. Nie zdążyliśmuy położyć struktury na fundamencie, wtedy biel kwiatów byłaby bardziej widoczna. Na szczęście liście są ciemnozielone do tego bluszcz i barwinek zrobią swoje Jak miło, że podpatrujesz moje poczynania. Twój busz w ogrodzie jest dla mnie wzorem.
Joku 21:37, 20 cze 2016

Przyznaję się do posiadania róży Sea Foam, ale mam tylko 1 sztukę. Rośnie u mnie dugi sezon. W poprzedni m była niewysoka i została kompletnie przygnieciona przez lawendę. W tym roku wydaje się być wyższa, z czego się cieszę. Bo lawenda z przodu znowu szaleje. Myślę że u ciebie szpaler na murku będzie się super prezentował. Mnie się podobają jej kwiaty w początkowym stadium rozwoju kiedy widać domieszkę pastelowego różu. Dodam jeszcze że jestem wielbicielką murków w każdej postaci.
GosiaJoanna 22:16, 20 cze 2016

No koteł speszyl for mi(auł) coraz bardziej te róże do mnie przemawiają fajna ta donica. Solo gwiazda musze swoja obfocic piniewazvtez fajnie w tym roku kwitnie. U nas fajna pogoda popadalo ale cieplo lubue taka tropikalna aure ciepelko z wilgocia
mirkaka 07:32, 21 cze 2016

Anusia napisał(a)

Gosia u Ciebie sporo miejca Wkrótce zobaczysz je na żywo
A teraz mała różana foto relacja

Chciałam zrobić zdjęcie murku z przedogródka, którego jeszcze nie ma a tu w kadrze pojawił sie koteł

Rozumiem, że tutaj podsadziłaś róże bluszczem? Nie znam tego bluszczu ale nie obawiasz się że za parę lat zagłuszy różyczki?
Podziwiam za konsekwencję w doborze róż, ja to bym nie wytrzymała i posadziła każdą inną
kamila66 07:55, 21 cze 2016

Anusia niedawno też kupiłam tą różę, trochę przypadkiem bo trafiłam na świetne sadzonki na allegro po 6 zł Bardzo mi się podoba Już sobie wyobrażam jak zadarni cały murek, efekt będzie super
olga80 08:00, 21 cze 2016

Anusia napisał(a)
Róża Chopin tuż, tuż, tuż.

Piękny jest ten Chopin mój golas kupiony na wiosnę nie może się zebrać jak padnie kupię następnego bo bardzo mi się podoba
paulina_ns 08:17, 21 cze 2016

Anusia wszyscy chwalą to i ja pochwalę Twój murek bardzo podobają mi się białe róże, już kilka razy w szkolce na nie zerkalam, ale jakoś zawsze wybieram te zywsze kolory, chyba jeszcze nie trafiłam na biała, która by do mnie przemowila, Ty jaka masz odmianę? Pozdrawiam.
BASIA8 08:38, 21 cze 2016

Chciałam zrobić zdjęcie murku z przedogródka, którego jeszcze nie ma a tu w kadrze pojawił sie koteł

Aneczko fajna fota Prawie jak sefie

Margo 08:53, 21 cze 2016

Białe róże piekne. Lubię mieć kolorowo, ale w bieli jest jednak niezwykła elegancja.
Ja mam u siebie może nie białe ale 3 kremowe róże wkomponowane w rabatę i jestem nimi zachwycona, bo właśnie jest tak elegancko . A róże jeszcze maleńkie bo to wiosenne golasy.
Kociak mega fotogeniczny , tez mam takiego szaraczka
AnnaCh 09:16, 21 cze 2016

Aniu, murek z różami wygląda ślicznie