Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

olga80 14:09, 05 paź 2017

Limki cudne a i zmiany super jednak po zdjęciach widać efekty naszej pracy.Pozdrawiam Aniu u deszczowy dzień
Anusia 05:24, 06 paź 2017

Dziewczyny dziękuję za pochwały. W trzecim sezonie coś już widać. Jak nie pokazuję się na forum to znaczy, że działam w ogrodzie. Konsekwentnie robię swoje. Zimozielone po trzech sezonach nabrały masy. Znowu pada. Jestem więcej niż pewna, że podjazd i całą resztę zrobimy dopiero wiosną. Tym bardziej, że zaraz przyjdą przymrozki.
Iwk4 06:29, 06 paź 2017

Fajnie ogród rośnie. Odłożonymi pracami się nie martw. Biorąc pod uwagę to, co już zrobione, zostało ci już niewiele.
Ewa777 07:33, 06 paź 2017

Ostróżki cudownie powtarzają u Ciebie kwitnienie. U mnie nigdy nie uzyskałam takiego efektu. Zmiany w ogrodzie ogromne
anabuko1 15:16, 06 paź 2017

Riza6 piękne.
Limki wybarwione na maxa.
I mnie też taki róż łapią jak spadają niskie temperatury.
I rosną na samym słońcu.
Ale takie też piękne.
Anusia 21:20, 07 paź 2017

Iwk4 napisał(a)
Fajnie ogród rośnie. Odłożonymi pracami się nie martw. Biorąc pod uwagę to, co już zrobione, zostało ci już niewiele.

Iwonka miło było Was gościć u siebie w Skandynawii. Zdjęcia nie zrobiłam jakoś wypadło mi z głowy Deszcz przeszkadzał w zwiedzaniu ogródka, bo ogród to za dużo powiedziane Mimo pogody humory dopisywały. Fajnie tak spotkać się porozmawiać o roślinach i nowych pomysłach. Dziękuję jeszcze raz i do ponownego spotkania.
Anusia 21:26, 07 paź 2017

Ewa777 napisał(a)
Ostróżki cudownie powtarzają u Ciebie kwitnienie. U mnie nigdy nie uzyskałam takiego efektu. Zmiany w ogrodzie ogromne

Ewa u mnie takie delikatne, podium należy się Tobie. Efekt jaki osiągnęłaś w rok, ja pewnie dopiero zrealizuję w trzy lata.
Anusia 21:29, 07 paź 2017

anabuko1 napisał(a)
Riza6 piękne.
Limki wybarwione na maxa.
I mnie też taki róż łapią jak spadają niskie temperatury.
I rosną na samym słońcu.
Ale takie też piękne.

Wolę taki fioletowy róż niż brązowe. W zeszłym sezonie było deszczowo ale ten pod względem ilości opadów spowodował, że wszystkie rośliny czy to żywotniki, hortensje a nawet trawy zachowują się inaczej.
Iwk4 21:58, 07 paź 2017

Anusia napisał(a)

Iwonka miło było Was gościć u siebie w Skandynawii. Zdjęcia nie zrobiłam jakoś wypadło mi z głowy Deszcz przeszkadzał w zwiedzaniu ogródka, bo ogród to za dużo powiedziane Mimo pogody humory dopisywały. Fajnie tak spotkać się porozmawiać o roślinach i nowych pomysłach. Dziękuję jeszcze raz i do ponownego spotkania.

Aniu, to my bardzo dziękujemy. Było cudownie, mam wyrzuty sumienia, ze się zasiedzieliśmy. Nie zapomnij w wolnej chwili podzielić się przepisem na schab w kapuście. Jeszcze teraz czuję jego smak. A Pawełek przyznał sie, ze zjadł sporo karpatki, myślałam, ze tylko ja jestem łasuchem
Dziękuję za prezent śliczny

Kilka ujęć ogródka - to te, co mogę wstawić. Pozostałe podlegają cenzurze i bardziej celom poglądowym na kiedyś
W ogrodzie Ani
Limlight miały wielkie kwiaty.

Ale Anabelka jeszcze większe. Nie wiem, jak to możliwe. Zastanawiam sie, co moim zapodać, by były tak wielkie za rok

Iwk4 22:00, 07 paź 2017

Rabatka z ostróżkami ... na niebiesko.

Pegasus