Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 20:58, 19 cze 2016

amelia_b napisał(a)
A dalie?

ren133 21:09, 19 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Ren - Nie poddawaj się presji białej ściany Weź urlop i popatrz na błękit morza lub kup błękitna kiecke .Czy od tych dywagacji tuje, jałowce, ss, nie boli cię żołądek? Ta presja forum aby było idealnie, czasami wpędza niektórych w depresje. Mi tam biała ściana wcale nie przeszkadza otynkuj ścianę wodną na biało będą pasować.
A tak na serio to przecież ani nie kupisz takich wielkich jałowców ani ich nie wykopiesz. Masz tyle innych prac z powodu białej ściany nie umrzesz

Masz pięknie!!!

Morze za 12 dni i wtedy będę odpoczywać, nie zaprzątać głowy żadnymi przemyśliwaniami na temat ogrodu, to będzie czas tylko dla mnie i rodziny ... niebieską kieckę już mam ... Ja sie aż tak bardzo nie stresuję, po prostu powstała w końcu ścianka, która do tej pory była w sferze wyobraźni i pomysły same się nasunęły tym, którzy zobaczyli to miejsce z dalszej perspektywy Tak to widzę nie inaczej Wiem, że są pewne ograniczenia i chyba na razie ich nie przeskoczę ale ... takie spojrzenie innych jest dobre bo zdaję sobie sprawę jak to odbierają i albo utwierdzaja mnie w tym, że mam rację albo szukam innego rozwiązania ... Z dyskusji wniosek dla mnie jest jeden - ściankę zakryję
ren133 21:10, 19 cze 2016

AnnaCh napisał(a)
Hmmm... No ja wprawdzie się nie znam, ale moje właśnie kwitną i to dość obficie
Dobra wiem o co chodzi, chyba...

ren133 21:11, 19 cze 2016

frezja napisał(a)

Popatrz, jak kwitnie tawuła

Dziękuję Ewuniu
O coś innego mi jednak chodzi ...
ren133 21:12, 19 cze 2016

Juzia napisał(a)
Presja forum.... bez przesady!
Każdy robi po swojemu i jak mu pasuje.
Jak Reni pasuje z białą ścianą to sobie zostawi ścianę nawet jak pół forum jej napisze, że bleee A jak jej nie pasuje to sobie coś wykombinuje
Czy nie?

Madżen... też potrafisz wymienić duże brzozy i graby i co tam jeszcze Ci nie pasi....bo poprostu Ci nie pasi i żadne gadanie forumowiczów tego nie zmieni, prawda?

No właśnie tak Zresztą napisałam wyżej
Bogdzia 22:34, 19 cze 2016

Ale sie naszukałam o co chodzi z tą scianka. No i co postanowione? Dosadzisz jalowców? Moim zdaniem nie muszą byc tak wysokie by zakryły dach i tak patrzy sie tylko do wysokosci wzroku a takie wielkie są przytłaczajace jak moje swierki których M nie pozwala przyciac.
Luteczka 22:35, 19 cze 2016

Reniu zaglądam a tutaj tyle się dzieje. Ścianka świetna,czekam na efekt końcowy, podoba mi się ten kształt bo jest inaczej niż wszędzie
Ja chyba bym nic nie robiła z tą biała ścianą, czasem lepiej za dużo nie kombinować.
Buziaki
ren133 22:58, 19 cze 2016

Bogdzia napisał(a)
Ale sie naszukałam o co chodzi z tą scianka. No i co postanowione? Dosadzisz jalowców? Moim zdaniem nie muszą byc tak wysokie by zakryły dach i tak patrzy sie tylko do wysokosci wzroku a takie wielkie są przytłaczajace jak moje swierki których M nie pozwala przyciac.

A jak Bogdziu myślisz dosadzić?
No właśnie to co mi się tutaj nie podoba (żeby nie bylo całą reszta mi się podoba) to te przytaczające jałowce, które burzą wszystko ... widzisz a eMowi się wlasnie podobają bo są takie wieeeeelkie
No wlasnie może jakby je przyciąć?
ren133 23:00, 19 cze 2016

Luteczka napisał(a)
Reniu zaglądam a tutaj tyle się dzieje. Ścianka świetna,czekam na efekt końcowy, podoba mi się ten kształt bo jest inaczej niż wszędzie
Ja chyba bym nic nie robiła z tą biała ścianą, czasem lepiej za dużo nie kombinować.
Buziaki

No dobra pogadamy jak przyjedziesz w końcu kiedyś i naocznie ocenisz Zapraszam Za komplementy dziękuję
beta 08:48, 20 cze 2016

boszszszs....trochę to trwało ale w końcu nadrobiłam
ściana wodna wygląda niezwykle obiecująco...będzie super
mnie biała ściana budynku gospodarczego nie przeszkadza...i podpisuję się pod słowami Madżenki obiema łapkami...zdrowy rozsadek nade wszystko
pozdrawiam