Wiesz co nie znam sie na tym aż tak dobrze ale wydaje mi się, że najlepiej byłoby na tynk dać siatkę + klej i wygładzić dokladnie, potem unigrunt i farba na zewnątrz ... w każdym bądź razie my tak zrobiliśmy
A na ściance wygląda w miarę bo ten klej jest biały
a
No faktycznie, sposób prosty i efektowny. Terez do mnie dotarło, że mój M skończył na etapie siatka + klej Muszę go pogonić do skończeniaj tej donicy, oj muszę. Dzięki.
Wszystkie pokazane rabaty śliczne. A co będziesz ostatecznie zmieniać na różance?
Nie zabieraj rozchodników z wgłębnika, cudnie wyglądają z tą intensywną barwą na tle zieleni i przy białej ścianie wgłębnika. Jak cię wnerwiają to zmniejsz ich ilość i daj pole rozplenicom, one przecież młodziutka są to muszą się zebrać w sobie żeby wygrać ze " starymi" rozchodnikami
Będę dosadzać graby w kostkach i przesadziłam tam ML
Boję się, że i tym razem rozplenice mi nie przeżyją zimy myślę o jakimś bardziej minimalistycznym nasadzeniu we wgłębniku ...
PS Wszystkie róże żyją nawet ta, która była prawie bezlistna
Dopiero teraz zobaczyłam że tą rabatę że ścianką widzisz z tarasu, gdzie ja wcześniej miałam oczy, chyba wzrok skupiłam na szałwiowej super wygląda. A wgłebnik masz po przeciwnej stronie tej rabaty? Jakoś to sobie próbuje wyobrazić