Jeszcze nie zrobiłam testu, bo zapominam kupić wodę dest. Fajne zakupy Buczek ma już ładne listki
Szkoda że Cię nie będzie! Ja na antybiotyku, ale wybieram się na godzinkę lub dwie u mnie mech w trawniku i na bank mam kwaśną glebę. Ale mogłabym przytulić dobry ph metr, który mi powie jak tam u borówek, rh czy lawendy. super zakupki, ladne roslinki pozdrawiam!
Jakiś czas temu była na ten temat dyskusja na moim wątku. Mała Mi polecała wtedy taki zestaw z płynem wskaźnikowym. Myślę, że po wpisaniu ph w wyszukiwarkę i zaznaczenie opcji pokaż posty znajdziesz ten zestaw. Ja teraz z telefonu piszę, to tak nie dam rady ci zalinkować. Nie umiem.
Lawende odsun od roz co najmniej o 50 cm, a najlepiej z 70. Ona rosnie duza, róże też na szerokość i potem zacieniają lawendę. Moja Mama w tym roku odsuwała ją spod róż, bo takie lebiodki wyciągnięte z lawendy porosły...
Fotki zgodnie z życznioem A tak łyso było w pierwszym sezonie po posadzeniu
Zakupy lawendowe i trawkowe super. Skąd takie cudowne ceny ehh Ja na trawnik z mchem przetestowałam popiół z kominka i jestem baaardzo zadowolona. Skuteczny i wbrew pozorom nie wybrudziłam połowy świata