Mylony jest orzech włoski z orzechem czarnym...ot, cała filozofia
Pewnie że tak. Co ci szkodzi Dzisiaj albo wczoraj na szkolnej stały wory pełne klonowych liści. Warto się rozejrzeć bo teraz w mieście już sprzątają. Po co masz z lasu targać brzozowe z czarną plamistością (w tym roku na sto pro) czy dębowe które się długo rozkładają jak możesz mieć zapakowane już jeszcze cię panowie po rękach wycałują bo dla nich to problem z głowy. Zapytaj Krysię, ona w zeszłym roku tak przycwaniaczyła i tylko autko otworzyła a reszta "samo się"- to się nazywa mądra kobieta
Powtórzę za Łukaszem że już wiem dlaczego aż tyle trzeba było się wrócić do tyłu. Warto oj warto . Podpowiem że spektakl zaczyna się na 1361 stronie
Renatko jesteś niesamowita i taka konsekwentna w dążeniu do piękna. Skala stopniowania wyrazu pięknie mi się skończyła na tym etapie. Motylku dziękuję za istotną podpowiedź- szybciej poszło dokopywanie się do zdjęć
tylko że wcześniej pół roku w worku
Myslę, że chyba bardzo zależy od cięcia ale wiadomo, ze musisz szukać odmiany Fastigiata Jak sie nie wysieje a u mnie się wysieje to Ci wyślę