Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

magnolia 11:10, 05 lis 2016

Wpadam z telefonu na moment. Ren to koło można zrobić faktycznie jako murek i to murek i różnych wysokościach tzn w najwyższym miejscu na na wys ławki i na nim lawke i obnizac go az do poziomu ziemi. Pamiętasz,w tym roku na chałwa był ogród z takim kołem murkiem.
magnolia 11:11, 05 lis 2016

Mam na myśli koło w trawie z pierwszej mojej propozycji. Twoja z kołem i ławką obejrzę z komutera na spokojnie.
magnolia 11:13, 05 lis 2016

Jankosiu masz rację ze kołem w trawie podkreślamy koło w ścieżce. Fakt ale też je wklejamy w otoczenie. Nie musi b

yć to koło z kostki,gdyby było z różnych wysokości wtedy super by było je wylać w szacunek

magnolia 11:26, 05 lis 2016

Chelsea barracks garden. Ale widzę że troszkę tam dorobilam sobie wyobraźnią. Moze jedbak cis rozjaśni. A jak nue to narysuje
jankosia 11:37, 05 lis 2016

To jeszcze małe pocieszenie Renia Twoje kostkowe kółko to jakiś śmieszny Pikuś jest. Jakbyś musiała codziennie patrzeć na niebieską trampolinę plus niebieski basen w sezonie jak u mnie to chyba byś oszalała Nie wiem jak udało ci się tego uniknąć ale chylę czoła - moja rodzina była nieugięta twierdząc że to też ich teren
amelia_b 12:15, 05 lis 2016

jankosia napisał(a)
To jeszcze małe pocieszenie Renia Twoje kostkowe kółko to jakiś śmieszny Pikuś jest. Jakbyś musiała codziennie patrzeć na niebieską trampolinę plus niebieski basen w sezonie jak u mnie to chyba byś oszalała Nie wiem jak udało ci się tego uniknąć ale chylę czoła - moja rodzina była nieugięta twierdząc że to też ich teren
a my sprzedaliśmy i trampoline i basen. Trampolina ponieważ lekarz ortopeda zabronił naszym dzieciom skakać, a basen dlatego że mamy małe dzieci i nikt nie miał czasu w nim się pluskać
iwka 12:18, 05 lis 2016

a ja mam i trampolinę i basen i na dodatek zjeżdżalnię niebieską i wcale mi to nie przeszkadza, nie mam ogrodu tylko dla siebie, jeszcze trochę i córka wyrośnie, wtedy pożegnam się ze wszystkim
jankosia 12:28, 05 lis 2016

Iwonko ja czekam na ten moment jak na zbawienie W zeszłym roku placu zabaw się pozbyliśmy. W tym miałam nadzieję na wyrzucenie trampoliny to jak moja córa usłyszała to nagle zaczęła z powrotem używać - taki cwaniak Niestety z basenem tak łatwo nie pójdzie bo nie dość że małż używa to jeszcze dzieciaki z okolicy się schodzą i wszyscy mają radochę. Tylko ja nie Ale tak jak mówisz, teren niby należy do wszystkich. Chyba im to przypomnę jak będzie trzeba coś zrobić A nie tylko jak szpaki zlatują się na poziomeczki, pomidorki a jak proszę choćby o podlanie to nie ma chętnych Czas pogonić to towarzystwo
ren133 12:44, 05 lis 2016

magnolia napisał(a)
Wpadam z telefonu na moment. Ren to koło można zrobić faktycznie jako murek i to murek i różnych wysokościach tzn w najwyższym miejscu na na wys ławki i na nim lawke i obnizac go az do poziomu ziemi. Pamiętasz,w tym roku na chałwa był ogród z takim kołem murkiem.

Właśnie właśnie różne wysokości) tak to sobie zaczęłam wyobrażać ... tzn po tym jak inspirację zobaczyła sama bym tego nie wymyślila przecież ... no oczywiście że nie pamiętam ... chyba sobie zrobię porządny przegląd
ren133 12:44, 05 lis 2016

magnolia napisał(a)
Mam na myśli koło w trawie z pierwszej mojej propozycji. Twoja z kołem i ławką obejrzę z komutera na spokojnie.

To ja cierpliwie poczekam