Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 12:46, 05 lis 2016

magnolia napisał(a)
Jankosiu masz rację ze kołem w trawie podkreślamy koło w ścieżce. Fakt ale też je wklejamy w otoczenie. Nie musi b

yć to koło z kostki,gdyby było z różnych wysokości wtedy super by było je wylać w szacunek

w sensie takie betonowe koło
ren133 12:47, 05 lis 2016

magnolia napisał(a)
Chelsea barracks garden. Ale widzę że troszkę tam dorobilam sobie wyobraźnią. Moze jedbak cis rozjaśni. A jak nue to narysuje

Zaraz sobie to wygooluję

Tak tak ... narysuj)))) plissssssss
ren133 12:51, 05 lis 2016

jankosia napisał(a)
To jeszcze małe pocieszenie Renia Twoje kostkowe kółko to jakiś śmieszny Pikuś jest. Jakbyś musiała codziennie patrzeć na niebieską trampolinę plus niebieski basen w sezonie jak u mnie to chyba byś oszalała Nie wiem jak udało ci się tego uniknąć ale chylę czoła - moja rodzina była nieugięta twierdząc że to też ich teren

Na Twoim aerale basen i trampolina ginie przecież a u mnie?!! ... była kiedyś trampolina i to spora ... ale dzieci cześciej skakały u sąsiadów więc wydaliśmy (zresztą to nie jest do końca zdrowa rozrywka) a basen? mój eM jest zbyt leniwy na to
Sebek 12:52, 05 lis 2016

ren133 napisał(a)

Na Twoim aerale basen i trampolina ginie przecież a u mnie?!! ... była kiedyś trampolina i to spora ... ale dzieci cześciej skakały u sąsiadów więc wydaliśmy (zresztą to nie jest do końca zdrowa rozrywka) a basen? mój eM jest zbyt leniwy na to

Pfff, najzwyżej w wgłębniku folię rozłożysz i będzie
ren133 12:54, 05 lis 2016

iwka napisał(a)
a ja mam i trampolinę i basen i na dodatek zjeżdżalnię niebieską i wcale mi to nie przeszkadza, nie mam ogrodu tylko dla siebie, jeszcze trochę i córka wyrośnie, wtedy pożegnam się ze wszystkim

moja to ostatnio na książki się przerzuciła ... no i ma pieska a syn? szkoda gadać ... tylko komputer się dla niego liczy
ren133 12:55, 05 lis 2016

jankosia napisał(a)
Iwonko ja czekam na ten moment jak na zbawienie W zeszłym roku placu zabaw się pozbyliśmy. W tym miałam nadzieję na wyrzucenie trampoliny to jak moja córa usłyszała to nagle zaczęła z powrotem używać - taki cwaniak Niestety z basenem tak łatwo nie pójdzie bo nie dość że małż używa to jeszcze dzieciaki z okolicy się schodzą i wszyscy mają radochę. Tylko ja nie Ale tak jak mówisz, teren niby należy do wszystkich. Chyba im to przypomnę jak będzie trzeba coś zrobić A nie tylko jak szpaki zlatują się na poziomeczki, pomidorki a jak proszę choćby o podlanie to nie ma chętnych Czas pogonić to towarzystwo

Jak już masz ten basen to nie wierzę, ze nie lubisz się w nim popluskać? A kto dba o czystość wody?
ren133 12:57, 05 lis 2016

Sebek napisał(a)

Pfff, najzwyżej w wgłębniku folię rozłożysz i będzie

Gdybyś wiedział ile razy już tłumaczyliśmy gościom, że to nie basen tylko wgłębnik))))
Sebek 13:00, 05 lis 2016

ren133 napisał(a)

Gdybyś wiedział ile razy już tłumaczyliśmy gościom, że to nie basen tylko wgłębnik))))

Ostatnio rysowałem projekt znajomym - i żeby zobrazować o co mi chodzi musialem szybko poszukać zdjęć Twojego Byli zachywceni, ale o basen w środku nie pytali
jankosia 13:21, 05 lis 2016

ren133 napisał(a)

Niebieski nigdy nie ginie A przede mną jeszcze drewniany domek córy z z fiołkowymi barierkami... Nawet nie używa już bo twierdzi że pająk tam wchodzi, a ja mam "cudowny" na niego widok z kuchennego okna... Ech...
Twoja w książkach? Moja by się tylko po mieście z psiapsiułami włóczyła. A jak książka to tylko kryminał - bo teraz ma fazę że pójdzie do policji Na hasło "W pustyni i w puszczy" reaguje śmiechem bo twierdzi że to dziecinada i już dawno wykaz lektur powinni zmienić bo nie odpowiada "współczesnym czasom". I ciężko z tym polemizować no bo co jej powiem? Że edukacja dzisiaj polega tylko na tym żeby umieć się dostosować i postawić ptaszka w odpowiednim miejscu? No nie powiem jej tego Też byłam agentką w jej wieku więc...
jankosia 13:25, 05 lis 2016

ren133 napisał(a)

Jak już masz ten basen to nie wierzę, ze nie lubisz się w nim popluskać? A kto dba o czystość wody?

No jak kto? No ja przecież bo mnie denerwują pływające farfocle
I nie kąpię się w nim w ogóle. W tym sezonie ani razu. Kiedyś było już tak straszliwie gorąco to weszłam i wiesz co? Dzieciaki sąsiadów od grubaski mnie wyzwały Czaisz? Z taką niedowagą Ale uraz pozostał