Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 13:52, 27 lip 2018

ren133 13:52, 27 lip 2018

eee_taam napisał(a)
jaki to kierunek obrałas?

Zgadnij
ren133 13:56, 27 lip 2018

popcorn napisał(a)
Zachwycam się nadal, poproszę o więcej zdjęć wnętrz i ogrodu kuchnia w punkt

W końcu naprawili mi aparat więc bardzo prawdopodobne że zdjęcia wkrótce będą chociaż u mnie nudy....nie to co u Ciebie
ren133 13:57, 27 lip 2018

leon60 napisał(a)

mogłabym się pod tym podpisać

oczywiście, że tak

Buziak
13:57, 27 lip 2018
ren133 napisał(a)

Chorawacja ..Dubrownik

bo po skałach i morzu to nijak poznac
ren133 13:59, 27 lip 2018

HannaR napisał(a)

Na razie to tylko kilka kwitnących na żółto bylin i jedna na biało. Dojdzie niedługo biała jarzmianka. I jeszcze muszę dokupić coś białego. Chciałabym łubin i naparstnice, ale nie spotkałam w tych szkółkach, które odwiedziłam. Powiem tylko, że te kolory sprawdzają się na tle antracytowego murku - rozjaśniają i rozweselają ten kącik. I pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno nie podobał mi się żółty kolor w ogrodzie. Wszystko się zmieniło po ostatnim Chelsea...

A założysz wątek żebyśmy mogli się inspirować?
ren133 14:02, 27 lip 2018

eee_taam napisał(a)

u mnie niby są juz wieksze drzwi na taras ...ale nie budowałam domu z mysla o ogrodzie ...dzis bym budowała z wieksza ilościa witryn sklepowych ...zeby ogród było widać z domu i planowałabym wyjscie z kuchni wprost do warzywnika ....nie wiem dlaczego ja nie myslałam o tym rozwiazaniu przed budową bo warzywnik u mnie jest starszy niz dom więc wiedziałam ze warzywnik bede mieć i uprawiać dokąd sie da

widze przez drzwi balkonowe meble tarasowe jak w wiekszości ostatnio budowanych domów ....i dla mnie to tez sa mankamenty obecnych projektów .....jakby nie można było tych tarasów przesunąć tak zeby były przytulone do ścian bez okien?

No właśnie gdyby można było cofnąć czas na pewno inaczej rozmieściłabym dom na dzialce a może nawet kupiła większą działkę... Ech... I te okna... Nad nimi myślę przez ostatnie dni
14:02, 27 lip 2018
wiesz z tym zgadywaniem to czasem mozna sie zbłaźnić

ostatnio widziałam zdjęcia Krakowa z lotu ptaka (drona) i tak śmiesznie było zrobione ze nie rozpoznałam ((
nie latam wiec perspektywa dla nie znana

mieszkałam tam kiedys i bywam nawet dość czesto ....ale...hmmm
popcorn 14:02, 27 lip 2018

nudy!
się podróżuje! Ale macie fajnie!

odpoczywajcie i po powrocie uprasza sie o fotki
14:06, 27 lip 2018
ren133 napisał(a)

No właśnie gdyby można było cofnąć czas na pewno inaczej rozmieściłabym dom na dzialce a może nawet kupiła większą działkę... Ech... I te okna... Nad nimi myślę przez ostatnie dni

ja juz mam plan wyburzeniowy ....tylko jeszcze funduszy na to nie mam
choc zastanawiam sie czy nie łatwiej kupić nowa działkę i nowy dom ...wszyscy pisza ze trzeci jest ten własciwy wiec nie pozostaje mi nic jak sie śpieszyc i z drugim ruszyć ))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies